20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

OGC’nin projesine DOĞAKA desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC’nin projesine DOĞAKA desteği
Abone ol

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) tarafından hazırlanan “Kent muhabirliği” eğitim projesine DOĞAKA destek verecek.

Projenin kabul edilmesinin ardından OGC ile DOĞAKA arasında “Kent Muhabirliği” projesinin protokolü imzalandı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin (OGC), Kalkınma Ajansları tarafından verilen Teknik Destek Projesi kapsamında Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (DOĞAKA) yaptığı proje başvurusu, yapılan değerlendirmenin ardından başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı.

Osmaniye’den desteklenmeye hak kazanan iki projeden biri olan “Kent Muhabirliği uygulamalı eğitim programı” ile Osmaniye’de meslek hayatını sürdüren Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi gazetecilerin mesleki çalışmalarının geliştirilmesi amaçlanıyor.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ndeki projenin protokol imza törenine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Genel Sekreteri Onur Yıldız, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, DOĞAKA Osmaniye Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Medya çalışanları katıldı.

DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, imza öncesi yaptığı konuşmada “Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin her geçen gün daha iyi işler yaptığını görmek bizleri fazlasıyla memnun ediyor. 2 yıl evvel yine basın mensuplarına yönelik olarak eğitim çalışması gerçekleştirmiştik. Bugün yeni bir çalışmada birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Kalkınma Ajansları olarak bölgelerin kalkınmasına elimizden geldiğince ve yasaların elverdiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu kalkınmada hiç şüphesiz medya çalışanlarının büyük payları olduğunu düşünüyoruz. Medya mensuplarına yönelik olarak gerçekleştirilecek bu projeye destek vermenin de bölgesel kalkınmada önemli bir nokta olduğuna inanıyoruz” dedi.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Avcı ise yaptığı konuşmada;  “Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olarak hizmet çıtasını her geçen gün yükselten bir anlayışla hareket ediyoruz. Sayın Genel Sekreterimizin de ifade ettiği gibi, medya mensupları olarak bölgesel kalkınmanın sağlanabilmesi için önemli bir kamu görevini yerine getiriyoruz. Alacağımız bu eğitimlerle birlikte Osmaniye’mize sağladığımız hizmetleri daha kaliteli ve daha etkin bir şekilde devam ettireceğiz. Tekrardan, projemizi destekleyen DOĞAKA Yönetim Kuruluna, Genel Sekreterimize ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Avcı, projede emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Koordinatörü Ahmet Kanbur ve DOĞAKA Osmaniye Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu’na da teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından protokol anlaşması DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı tarafından imzalandı.

Projenin Ramazan ayının bitiminden sonra başlayacağı, eğitimlerin Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nde verileceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar