24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5755
EURO34.8874
ALTIN2435.8

OGC’nin “Eğitim Semineri” sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC’nin “Eğitim Semineri” sona erdi
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’nin Uluslarası Kıbrıs Üniversitesi’ndeki akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştirdiği 3 gün süreri “Eğitim semineri” sona erdi.
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’nin Uluslarası Kıbrıs Üniversitesi’ndeki akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştirdiği 3 gün süreri “Eğitim semineri” sona erdi.

OGC toplantı salonunda; Gazete, Radyo ve televizyon çalışanları ile Kamu ve diğer kurumlarda basın bölümünde çalışanların katıldığı seminerde; Diksiyon, Haber yazılımı, Kamera ve fotoğraf çekim teknikleri konularında eğitim verildi.

Eğitimler saat: 10.00’da başlayıp 13.00’te sona ererken, üç gün sünen eğitimlere 46 kişinin katıldığı bildirildi.

Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi Eğitmenlerinden; Yardımcı Doç. Dr. Nalan Sınay, Öğretim Görevlisi Serkan Fundalar tarafından üç gün süren seminer sonunda, Öğretmenevinde yenilen yemeğin ardından katılım belgeleri ve plaket töreni ile etkinlik sona erdi.

Öğretmenevindeki programın açış konuşmasını yapan Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü ve eğitim veren akademisyenlere teşekkür ederek sözlerine başladı.

Avcı, Meslek içi eğitimin önemine değinerek, Osmaniye’de medyanın gelişmesi, kaliteli haberlerin okurları ile buluşması noktasında Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi’ndeki İletişim Fatültesi’ndeki akademisyenlerin eğitimlerinin çok yararlı geçtiğini belirterek, teşekkür etti.

Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri ise konuşmasında; Osmaniye’yi yakından görmek ve tanımak adına, ayrıca medya çalışanlarını bilgilendirmek amacı ile OGC’nin teklifini içtenlikle kabul ederek eğitim çalışması yaptıklarını söyledi.

Rektör Nadiri, Osmaniye’deki insanların ve medya çalışanlarının sıcak kanlı ve misafirperver olmalarından dolayı da memnuniyetlerini bildirdi.

Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri,  Üniversitenin Halkla İlişkiler Tanıtım müdiresi Pelin Bengisu, Yardımcı Doç. Dr. Nalan Sılay, Öğretim Görevlisi Serkan Fundalar ile Üniversitenin Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş bölge sorumlusu Arda Süzer’e OGC tarafından hazırlanan plaketler, Osmaniye yerfıstığı drajesi ile Karatepe kilimleri Başkan İsrafil Avcı tarafından takdim edildi.

Eğitim Seminerine katılanların katılım belgeleri ise; Belediye Başkan vekili Yener Tuncer, Belediye başkan yardımcısı Abdullah Bukan, Valilik basın ve Halkla İlişkiler müdürü Osman Turunç, Belediye Basın Müdürü Bahadır Erdem Bülbül, Gazateciler Cemiyeti eski Başkanı Gökhan Erkmen ile OGC Yönetim Kurulu üyeleri tarafından sahiplerine sunuldu.
Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar