26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5385
EURO34.9785
ALTIN2439.3

OGC’den KENT MUHABİRLİĞİ Eğitimleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC’den KENT MUHABİRLİĞİ Eğitimleri
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin (OGC), Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından kabul edilen Kent Muhabirliği Eğitim Projesi başladı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin ( OGC ), Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ( DOĞAKA ) tarafından kabul edilen Kent Muhabirliği Eğitim Projesi başladı.

İlk günkü eğitim, Anadolu Ajansı’ndan emekli Gazeteci Ramazan Şanıvar’ın Köşe Yazarlığı konusunda verdiği eğitim ile başladı.

Eğitimlerin birinci günündeki oturumda konuşma yapan OGC Başkanı İsrafil Avcı, şunları söyledi: “Değerli katılımcılar öncelikle hepiniz hoş geldiniz.

Geçtiğimiz ay DOĞAKA ile imzaladığımız protokol kapsamında Kent Muhabirliği eğitimlerine bugün başlıyoruz.

İlk günkü eğitimi de değerli büyüğüm ve Anadolu Ajansı’ndan meslektaşım olan Ramazan Şanıvar verecektir. Anadolu Ajansı adeta bir okuldur.

Dolayısıyla Ramazan abinin de sizlere önemli katkıları olacaktır. Bu arada Osmaniye’mizde iki şehidimiz var.

Bu durum bizleri üzmüştür ve eğitimimize de katılım bugün biraz düşük olmuştur. Ben bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Eğitime katılanlara da başarılar diliyorum. Ayrıca bu projeye katkılarından dolayı DOĞAKA Genel sekreteri Onur yıldız beye, DOĞAKA Osmaniye Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu beye, TGF Sekreteri Ahmet Kanbur beye ve yönetim kuruluma teşekkür ediyorum.”

Emekli Gazeteci Ramazan Şanıvar da kursa katılanlara teşekkür ederek şöyle konuştu: “Sizlerle kısa bir konuşma yaptım. Ben Adana’da yaşıyorum.

Üniversite mezunuyum ancak basın yayın mezunu değilim. Gazetecilik genelde usta-çırak yöntemiyle öğrenilen bir meslektir. Ancak üzülerek söyleyeyim, artık usta çok kalmadı.

Peki mesleği kimden öğreneceğiz? Arkadaşlar çok acı bir tablo var önümüzde. Bugün burada Köşe Yazarlığı konusunda sizlere bilgiler aktarmaya çalışacağım.”

Eğitimlerin ikinci gününde VİP Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Azar tarafından Grafik ve Mizampaj konularında eğitim verilecek. 3. ve 4. Günlerde ise Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan tarafından ortak eğitim verilecek.

Eğitimler 4 gün sürecek ve eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifika verilecek. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar