29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.489
EURO35.1409
ALTIN2325.9

OGC Üyeleri “Gazeteciler günü”nde buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC Üyeleri “Gazeteciler günü”nde buluştu
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) üyeleri, eş ve çocukları ile birlikte “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

OsmaniyeGazeteciler Cemiyeti (OGC) üyeleri, eş ve çocukları ile birlikte “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Osmaniye Öğretmenevi’nde düzenlenen “Çalışan gazeteciler günü” programına; Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, OGC Yönetim kurulu, cemiyet üyeleri ile eş ve çocukları katılım gösterdi.

Osmaniye’deki gazetecilerin rol aldığı, Gazeteci Mustafa Düzenli’nin yapımcılığında gerçekleşen “Dokuz sütun bir Osmaniye” belgesel film gösterimi izletildi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. OGC Başkanı İsrafil Avcı günün anlam ve önemi üzerine bir konuşma yaptı.



Avcı konuşmasında, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü’nün kutlayarak sözlerine başladı.

Gazetecilerin yaşantısını konu alan ve Türkiye’de ilk kez çekimi yapılan “Dokuz sütun bir Osmaniye” belgesel filmi nedeniyle gazeteci Mustafa Düzenli’ye teşekkür eden OGC Başkanı Avcı; “Meslektaşlarımızın hangi zor koşullarda kamu görevi yaptıklarını ve kamuoyunu bilgilendirmek için çalıştıklarını izlediniz. Özveri ile çalışan arkadaşlarımız için yılda bir kez de olsa eş ve çocukları ile böylesi bir toplantıda bulundurabilmenin sevincini yaşıyoruz.

Geçtiğimiz yıl Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olarak önemli etkinlikleri imza attık.

Türkiye’nin önemli medya çalışanlarını ilimizde ağırlayıp 3 gün boyunca düzenlediğimiz ödül programlarında ilimizin adının çok sayıda görsel ve yazılı medyada duyurulmasını sağladık. Yine gazeteciler cemiyeti olarak üyelerimize yayla evi kazandırmak amacı ile kooperatif kurduk ve çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kentimiz bürokrasisindeki yöneticilerimizle iyi ilişkiler içerisindeyiz. Meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  



Belediye Başkanımızdan geçtiğimiz yıl isteklerimiz vardı. Üyelerimizin eşleri ile birlikte Çanakkale’ye geziye götürülmesi, yine gazeteciler sitesi yapılması konularının da çözümlenmesini buradan bir kez daha anımsatmak istiyoruz. Tüm meslektaşlarımın bir kez daha Çalışan gazeteciler gününü kutluyoruz”dedi.

Belediye Başkanı kadir Kara ise konuşmasında, “Çalışan gazeteciler günü”nü kutlayarak sözlerine başladı.

Başkan Kara; “Program öncesinde izlediğimiz belgeselde de gördüğünüz gibi gazetecilik zor bir meslek. Arkadaşlarımız bu mesleği severek ve büyük özveri ile yapıyorlar. Filmde anlatılan olayları izledikçe yıllar öncesine gidiyor insan.

Osmaniye’nin dünü ve bugünlerine doğru olayların anlatıldığı güzel bir film emeği geçenleri kutluyor teşekkür ediyorum. Biz de Belediye olarak gazetecilerin rahat edebilmeleri için elimizden geleni yapmaya çaba gösteriyoruz. İsrafil arkadaşımızın isteklerinin yerine getirileceğini, unutmadığımı da buradan belirtmek isterim. Bu vesile ile bir kez daha çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum”diye konuştu.

Programa katılan gazetecilere Osmaniye Belediyesi tarafından 2019 yılı ajandaları hediye edildi.

Yapılan konuşmaların ardından, müzik eşliğinde halaylar çekilerek oyunların oynanması ile program sona erdi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar