19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6077
EURO34.7837
ALTIN2495.5

OGC, Kızkalesi Medya Günleri’nden 2 Ödül ile döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC, Kızkalesi Medya Günleri’nden 2 Ödül ile döndü
Abone ol
Yaklaşık 400 başvurunun yapıldığı yarışmada Osmaniye 2 Ödül aldı

Yaklaşık 400 başvurunun yapıldığı yarışmada Osmaniye 2 Ödül aldı

Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kızkalesi Medya Günleri etkinlikleri yapıldı.

Etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmada Osmaniye 2 ödül aldı.



Türkiye’nin önemli sosyal projelerinden birisi olarak kabul görmeye başlayan Kızkalesi Medya Günleri, bu yıl da kapılarını araladı. Bu sene 16 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden yerel ve ulusal gazetecileri bir araya getiren etkinlikte, 9 üniversitenin iletişim fakülteleri akademisyenleri ve öğrencileri de yer aldı.

3 gün süren etkinlik kapsamında; basının sorunlarına ilişkin Çalıştay ve özendirme yarışması yapılırken, deneyimli gazeteciler de genç gazetecilere tecrübelerini aktardı.



Etkinliklerin yarışma ödüllerinin verildiği törende yarışma ile ilgili bilgi veren Erdemli Belediyesi Basın Müdürü Adem Arslan, 38 dalda düzenlenen yarışmaya 16 ilden 386 başvurunun yapıldığını söyledi.



Erdemli Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kızkalesi Medya Günleri Yerel Medya Yarışması’nın düzenlenen ödül töreninde En İyi Yerel İnternet Haber Sitesi Dalında Osmaniye’den www.medyagazete.com adlı haber sitesi ödüle layık görüldü.

Ödülü Medya Gazetesi Sahibi İlyas Kör aldı. Diğer yandan En İyi Haber Fotoğrafı Dalında Birincilik Ödülünü Bahçe’nin Sesi Gazetesi’nden Özay Doğan aldı.



Üç gün süren etkinliğe Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) adeta çıkarma yaptı ve Osmaniye’yi en iyi şekilde temsil etti.



OGC tarafından etkinlikler kapsamında düzenlenen Çalıştay’da, içinde Osmaniye Yerfıstığı’nın da yer aldığı çeşitli hediyelerden oluşan 250 adet hediye çantası katılımcılara verildi. Ayrıca düzenlenen ödül töreninde de Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya üzerinde ismi yazılı Karetepe Kilimi hediye edildi.



Bir diğer sürprizi de İlyas Kör yaptı. Bugüne kadar Osmaniye’deki birçok arkadaşına ve tanıdıklarına üzerinde resmi olan Kupa Bardak hediye eden İlyas Kör, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya da aynı şekilde resimli bardaktan hediye etti.

Hediye karşısında şaşıran Tollu, Kör ve Osmaniye ekibine teşekkür etti.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar