19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7

Narko-Tik ve Tim’ler; uyandırıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Narko-Tik ve Tim’ler; uyandırıyor!
Abone ol

Osmaniye’de okulların açılması ile birlikte uyuşturucu ile mücadele kapsamında Narkotik ve Narkotim polisler görevlerine yoğunluk verdi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri ile motorize ekip olan Narkotimde görevli polisler okulların açılması ile birlikte gerekli önlemleri almaya başladı.

Okul önlerinde belli noktalara konuşlanan Narkotik timinde görevli polisler şüpheli gördükleri yaya veya araçları durdurarak üst araması ile birlikte kimlik kontrolleri yapmaya başladılar.



Narkotik polislere destek amacı ile motorize ekip Narkotim’de yine okul önlerindeki belli noktalarda şüphe üzerine durdurulmak istenmesine karşın kaçmak isteyen araç sürücülerini yakalamak üzere Narkotik ekiplerle işbirliği içerisinde çalışmalara başladılar.

Osmaniye’nin ilk Lisesi olan; Osmaniye Atatürk Anadolu Lisesi önünde öğrencilerin uyuşturucu madde satıcılarına karşı uyarılması, uyuşturucu tacirlerini caydırma amaçlı kontroller yapıldı.

Narkotik polisi ile motorize Narkotim polisinin ortaklaşa gerçekleştirdiği  kontroller sırasında, okul çevresindeki şüpheli kişilerin üst aramaları ile kimlik kontrolleri yapıldı.

 Aynı zamanda şüpheli görülen araçlar durdurularak, sürücülerin kimlik bilgileri araştırılırken, araç içerisinde de aramalar yapıldı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri, kent merkezindeki okulların çevresinde uyuşturucu ve diğer olumsuz olaylara karşı gerekli önlemleri aldıklarını belirterek; “Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte, öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde okullarına gidip gelebilmeleri için gerekli önlemleri alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okul çevresinde şüpheli gördüğümüz kişileri, özellikle “uyuşturucu yönünden” gençlerimize yönelik  ilişkileri üzerinde yaptığımız gözlemler ve elimizdeki bilgiler doğrultusunda takip ediyoruz. Şüpheli gördüğümüz veya daha önce sabıkası bulunanlar üzerinde gerekli kontrolleri yaparak, okulların çevresinde dolaşma gerekçelerini araştırıyor, ona göre yaptığımız sorgulama sonunda kararlar veriyoruz.”diye konuştular.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube görevlileri, kent merkezindeki görev alanlarında yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere yönelik; “uyuşturucu satıcılarına karşı” etkin şekilde mücadele verileceğini de vurgulayarak; “Çocuklarımızı uyuşturucudan uzak, Bilim ve sanat alanında yetişmeleri için elimizden geleni yapacağız!” dediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar