20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Musiki Derneği’nden OGC’ye Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Musiki Derneği’nden OGC’ye Ziyaret
Abone ol
Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu 28.Dönem Çalışmalarına Başlıyor.

Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu 28.Dönem Çalışmalarına Başlıyor.

Osmaniye Musiki Derneği Başkanı Ethem Argun ve yönetimi, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada dernek ile ilgili açıklama yapan Başkan Ethem Argun, “Osmaniye Musiki Derneği olarak 1989 yılından bugüne tadar faaliyetlerimize hiç kesintisiz olarak devam etmekteyiz.

Bu süre zarfında birbirinden değerli şeflerimizin yönetiminde ve musikiye gönül vermiş üyelerimiz ile birçok önemli sanat etkinliğine imza atmış bulunmaktayız.

Derneğimizde yetişip musiki hayatına TRT bünyesinde devam eden kıymetli sesler, sazendeler ile halen öğrenim hayatına çeşitli üniversitelerin konservatuar bölümünde devam eden öğrencilerimiz ve gelecekte de konservatuar öğrencisi olmaya aday üyelerimiz bulunmaktadır.

Her hafta düzenli olarak derneğimiz binasında yapmış olduğumuz ilkeli ve sistemli çalışmalarımız neticesinde, gerek ilimizde, gerekse il dışında gerçekleştirilen etkinliklerde Osmaniye Musiki Derneği olarak önemli başarılara imza atmakla, ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz kanaatindeyiz.

Önceki yıllarda Samsun’da düzenlenen Tüm Türkiye’den Musiki Derneklerinin ve TRT sanatçılarının katılımıyla tertiplenen, Türk Sanat Musikisi Festivali’nde göstermiş olduğumuz başarı, geçen yıl birçok ünlü ismin katılımıyla organize edilen Yaşar Kemal Kültür ve Edebiyat Festivali’nin düzenleme komitesinde yer alarak gerçekleştirdiğimiz Festival Konserimiz ve her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz konserlerimiz, faaliyetlerimizden bazıları olup; Bu yıl da her yıl olduğu gibi çeşitli konser ve dinletilerimiz ile birbirinden güzel sürprizlerle dolu faaliyetlerimiz ile hem ulusal medyada ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır.

Buradan hareketle; 6 ekim 2017 Cuma günü Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da düzenleyeceğimiz 28. Dönem Açılış Kokteylimize tüm musikiseverleri davet ediyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı Başkan Ethem Argun ve yönetimine teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, basın olarak her türlü etkinliklerinin yanında olduklarını söyleyerek, Argun ve ekibine başarılar diledi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar