29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0153
ALTIN2324.8

Mücahit Durmuşoğlu: Hızlı Tren ihalesi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mücahit Durmuşoğlu: Hızlı Tren ihalesi yapıldı
Abone ol
Tbmm Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Adana-Toprakkale arası Yüksek Hızlı Tren ihalesinin yapıldığını söyledi.
Tbmm Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Adana-Toprakkale arası Yüksek Hızlı Tren ihalesinin yapıldığını söyledi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi’ni ziyaret eden Durmuşoğlu, sanayiinin ülkenin kalkınmasının temeli olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarının da toplumun dinamikleri olarak toplumun olmazsa olmazları olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, ilimize yapılacak yatırım ve hizmetlerde sivil toplum kuruluşlarının düşünce ve görüşlerinin alınmasının kamu kaynaklarının yerinde, etkin ve verimli olması için önemli olduğuna vurgu yaptı.

STK’larla işbirliği yapacaklarını söyleyen Durmuşoğlu, “Osmaniye’nin ihtiyaçları ve öncelikleri ile ilgili sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Tüm STK’lardan bu konuda öneri, görüş ve talep bekliyoruz. Mikro ölçekte Osmaniye, makro ölçekte de ülkemize hizmet için buradayız.

Osmaniye’de milletvekili arkadaşlarımız, yöneticilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla iyi bir sinerji yakaladık. Şehrimizin kalkınmasının ve gelişmesinin heyecanını yaşıyoruz. Bu birlikteliği güçlendirecek ve beraber hareket etmeyi devam ettireceğiz” dedi.

Osmaniye’nin önemli bir kavşak noktasında olduğuna dikkat çeken Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, “Üretim, yatırım ve pazarlama için ulaşım çok önemli.

Osmaniye’ye hava alanı kazandırılmasını çok önemsiyoruz. Sanayiciler olarak sizlerin dile getirdiği bu hususu takip ediyor ve destekliyoruz. Hava alanı ilimizin cazibesini daha da attıracaktır” diye konuştu.

Adana-Toprakkale arası Yüksek Hızlı Tren ihalesinin yapıldığını müjdeleyen Durmuşoğlu, Osmaniye ile Kadirli Organize Sanayi Bölgelerinin bir birine entegre edilmesine için demiryolu hattı kurulması yönünde çalışma başlattıklarını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar