25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5658
EURO35.006
ALTIN2431.0

Motor tutkunu çiftin gelin arabası da yarış motoru oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motor tutkunu çiftin gelin arabası da yarış motoru oldu
Abone ol
OSMANİYELİ Motosiklet tutkunu çift, gelin aracı olarak seçtikleri yarış motosikleti üzerinde dünya evine girdi.
OSMANİYELİ Motosiklet tutkunu çift, gelin aracı olarak seçtikleri yarış motosikleti üzerinde dünya evine girdi.


Osmaniye Motosiklet Kulübü (OMK) Üyesi olan 25 yaşındaki Mikail Baykal, altı ay önce tanıştığı markette kasiyer olarak çalışan 21 yaşındaki Merve Baykal ile dünya evine girdiler.


Genç çiftler için Fakıuşağı Mahallesinde nikah merasimi düzenlendi. Eğlence sonrası gelin motosikletine, yaklaşık 20 yarış motosikleti eşlik ederken, çevreden gören birçok şarjlı bisiklet ve motosikletli de katılarak eşlik etti.


Kardeşleriyle birlikte Zorkun Yaylası için önceden planlamış oldukları motosiklet gezisine giderken marketten alışveriş için durduklarını ve eşini ilk defa orada gördüğünü belirten, Baykal, “Bu şekilde başladı, tabi ki bu ilk karşılaşma idi. Tanışma evremiz çok sonra ancak gerçekleşebildi. Ben bir kamu kurumunda teknik kadroda devlet memuruyum. Eşim ise bir markette kasiyer idi. Ben zaten bir Osmaniye Motosiklet Kulübü üyesiyim.


Haliyle motosiklet bizim için bir tutkudur, bizim için araç değildir. Eşim de babasının motosikleti olmasından dolayı eskiden gelen bir motor alışkanlığı varmış, haliyle birlikle bu alışkanlık zamanla onun için bir tutkuya dönüştü. Bu tutkumuzu düğünümüzde de görmek istedik. Maksadımız farklı olmak değil hobimizi yaşamımıza yansıtmaktı.” Dedi.


Motosikleti gelin aracı olarak yapma fikrinin birlikte alınan bir karar sonucu olduğunu kaydeden Baykal, “Bunu eşimle birlikte önceden kararlaştırmıştık. Haliyle gelin motosikletini o halde görünce çok beğendi.


Zaten gelinlik de dahil tüm alışveriş ve düzenleme bu "gelin motosikleti" üzerineydi. Farklı bir gelin aracı tabi ki komsuları ve konvoyu görenlerin ilgisini bir hayli çekti. Kimisi biraz çılgınca bulsa da sonuçta gelini illa ki otomobille getirme diye bir kaide yoktu. İlginç karşılansa da herkesin hoşuna gitmiş olduğu yüzlerinden belliydi. OMK’da bazı arkadaşlarımın böyle bir hayali olmasına rağmen hiç böyle bir şey tasarlamamıştım.” Dedi.


Osmaniye’de ilkleri başaran Genç çiçekçilik ve organizasyon sahibi Mutlu Yurtsever’de,  bugüne kadar çok sayıda gelin aracı süslediklerini belirterek, ilk defa gelin motosikleti hazırlamanın heyecanını ve farklılığını yaşadıklarını ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar