18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4935
EURO34.8769
ALTIN2482.5

“Milli Oyuncak” çalıştayı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Milli Oyuncak” çalıştayı yapıldı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (ÖKÜ) Öğretim Görevlisi Celil Atasever, Düzce Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Değerlerimiz, Kültürümüz ve çocuklarımız: Milli oyuncak” başlıklı çalıştayda sergi açtı.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (ÖKÜ) Öğretim Görevlisi Celil Atasever, Düzce Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Değerlerimiz, Kültürümüz ve çocuklarımız: Milli oyuncak” başlıklı çalıştayda sergi açtı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenlenen “Değerlerimiz Kültürümüz ve Çocuklarımız: Milli Oyuncak” başlıklı çalıştay, 20 Şubat 2017 Pazartesi günü, Düzce Üniversitesi Rektörlük Çalıştay Salolunu’nda gerçekleştirildi.



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Düzce Üniversitesi, Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında milli ve yerli oyuncağın üretim süreci adım adım hayata geçirilmeye çalışılıyor.

Onursal Başkanlıklarını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan ile Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın   yaptığı çalıştayda, milli, yerli ve evrensel oyuncağın sahip olması gereken nitelikler ortaya çıkarıldı.

Çalıştaya panelist olarak katılan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Osmaniye Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Celil Atasever, çalıştay kapsamında birde sergi açtı.



20-21 Şubat 2017 tarihlerinde, Düzce Üniversitesi Rektörlük Binasında açılan “Değerlerimiz, Kültürümüz ve Oyuncaklarımız” isimli sergide Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Celil Atasever Oyuncak Müzesi’nden seçilen 1800-1980’li yıllara ait dönemin özelliklerini yansıtan 1000 adet yerli oyuncak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Çok sayıda ziyaretçinin hayranlıkla gezdiği serginin açılışını Celil Atasever ile birlikte yapan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar Yapılan çalıştay ile bütünlük oluşturan bu sergiden memnuniyet duyduğunu söyleyerek başarılı çalışmalarından ve emeklerinden dolayı Öğretim Görevlisi Celil Atasever’i kutladı.



Celil Atasever, başta kendisine bu fırsatı veren Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Güler Yalçın’a, Erzin Meslek Yüksekokulu Müdürü  Yrd. Doç. Dr. Behçet Dündar’a, güler yüzlü ve misafirperver yaklaşımlarından dolayı Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar  ve ekibine, serginin açılmasında kendisini yalnız bırakmayan eşine, kızına ve öğrencilerine, Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için çok büyük öneme sahip olan bu projeye katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.


























  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar