20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Milli Eğitim Şube Müdürlerine veda yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Eğitim Şube Müdürlerine veda yemeği
Abone ol
OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan ve Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Halil İbrahim Kahraman, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Fahri Çalık ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Mahmut Gök için veda töreni düzenlendi.
OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan ve Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Halil İbrahim Kahraman, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Fahri Çalık ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Mahmut Gök için veda töreni düzenlendi.


İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Öğretmenevi’nde düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmasında, hiçbir görevin hiçbir kimseye baki olmadığını belirterek, bütün görevlerin geçici olduğunu söyledi. Herkesin döneminin emekli olarak ya da başka bir yere tayin edilerek biteceğini ifade eden Çelik, “Önemli olan şudur;  insanların insan olarak görevleri değişebilir ama onların insan olarak onurları her zaman her şeyin üzerindedir. Biz bütün arkadaşlarımızı bizim bir parçamız olarak görüyoruz ve görmeye devam edeceğiz. Burada kalan arkadaşlarımızın birikimlerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Giden arkadaşlarımız da gittikleri yerlerde başarılarını mutlaka devlet hayatına yansıtacaklardır.” Dedi.


İnsanlığın her zaman resmiyetin, görevin, makamın önünde olduğunu vurgulayan Müdür Çelik, “Bu dünyada herkes her şeyi bir şekilde yaşayacaktır. Kimse bugünkü durumuyla ilgili ne üzülsün nede sevinsin. Çünkü dünya dönüyor zaman geçiyor ve herkes bir şekilde bir gün en azından emekli olarak görevi bırakmayı yaşayacaktır. Ben tayini çıkıp diğer illere giden arkadaşlarımıza tekrar başarılar diliyorum aileleriyle birlikte huzurlu bir hayat temenni ediyorum. Yeni gelenlere de hayırlı olsun diliyorum.


Eksiksiz, hatasız insan olmaz. İnsanlar arasındaki en büyük eksik iletişimsizliktir. Hayatımız boyunca iletişim kanallarını açık tutacağız, birbirimizle konuşacağız. Birbirimizin eksikliklerini tamamlayacağız. Bize düşen iletişim içerisinde bu halka bu millete hizmet etmektir. İnsanoğlu var olduğu sürece problemler olacak problemler çözülecektir bu böyle devam et tekrar hepinize teşekkür ediyorum bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.


Milli Eğitim Müdürü Çelik konuşmasının ardından, Fahri Çalık ve Halil İbrahim Kahramana çalışmalarından dolayı plaket takdim edilirken Şube Müdürleri tarafından da çiçek verildi.


Yeni görev yerinin Dörtyol olduğunu belirten Fahri Çalık ise yaptığı veda konuşmasında, “Bu salondan çok sayıda arkadaşımıza bir veda yemeği vererek ayrıldık. Sıra bize geldi, bir müddet sonrada sıra sizlere gelecek. Bu böyle gidecek. Çünkü devletimizin geleneği böyledir, Türk Devlet geleneğinde bu vardır. Bu birlik ve beraberliğimiz sürekli olmasını diliyorum, gönlümüz sizlerle olacak. Geride kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Görevimden dolayı kalbini kırdığım arkadaşlarımdan da özür diliyorum, beni bağışlasınlar. Buradaki hizmetimden dolayı sizleri ve Osmaniye’yi unutmayacağım.” Dedi.


Veda gecelerini sevmediğini ve bununda bir gerçek olarak yaşandığını belirten Halil İbrahim Kahraman yaptığı veda konuşmasında, “2 Nisan 2000 yılında Osmaniye’ye geldim yaklaşık 15 senedir buradayım. Hala ilk geldiğim gün kadar heyecanlıyım ve bu heyecanımı da hiçbir zaman kaybetmedim. Bugünde bu salonda biz veda ediyoruz. Biraz uzak yere Ankara’ya gidiyorum ben. Sıkça görüşmek mümkün olmayabilir ama kalbimiz gönlümüz burada, sizleri unutmamız mümkün değil.” Dedi. Halil İbrahim Kahraman yazmış olduğu Veda adlı şiirini okuyarak Osmaniye’ye veda etti.


Geceye, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, İl Maarif Müfettişleri Başkanı Ramazan Ayanoğlu ve Başkan Yardımcısı Hüseyin İçli, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mılla Katık, Hasan Çiftçi, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Saffet Sarıdağ, Mehmet Sünbül, Abdullah Tekdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Eğitim Uzmanı Musa Şahin katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar