25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5006
EURO34.9308
ALTIN2433.7

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Osmaniye'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Osmaniye'de
Abone ol
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Osmaniye’ye gelerek ilk olarak Vali Kerem Al’ı makamında ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Osmaniye’ye gelerek ilk olarak Vali Kerem Al’ı makamında ziyaret etti.

Vali Kerem Al’dan kenteki çalışmalar hakkında bilgi alan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz daha sonra Belediye Başkanı Kadir Kara’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Yılmaz’ı Belediye hizmet binası girişinde karşılayan Başkan Kadir Kara, Osmaniye ziyaretinden ve Belediye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Daha önceleri de Osmaniye’yi ziyaret ettiğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitim alanı ve halka verilen hizmetlerin çok iyi durumda olduğunu anlattı.



Bakan Yılmaz, “Muhakkak ki her şey tamam değildir. Ne yapsanız mutlaka ek bir talep çıkar, bizim görevimiz talepleri karşılamak olmalıdır. Bu günümüz dünden daha iyi. İnşallah yarınımız da bugünden daha iyi olacaktır. Osmaniye büyük gelişme göstermektedir, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.



Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, başkanlık sisteminin yerel yönetimlerde belediye başkanlarının yaptığı hizmetten farkı olmadığını belirterek, "Belediye meclis üyeleri vardır, işte bu parlamentodur.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, başkanlık sisteminin yerel yönetimlerde belediye başkanlarının yaptığı hizmetten farkı olmadığını belirterek, "Belediye meclis üyeleri vardır, işte bu parlamentodur. Bir de başkanı vardır, bu da belediye başkanıdır. Ama ülke bir, vatandaş bir, muhatap olduğunuz halk bir ve onlardan da destek istiyorsunuz. 'Başkanlık sistemi nedir' denildiğinde belediye başkanlığı sistemine bakmak lazım, bu başkanlık sistemidir."dedi.

Belediye Başkanı Kara da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.





Bakan Yılmaz Belediye ziyaretinin ardından Dr. Ahmet Alkan caddesine gelerek burada taksi durağında şoförlerle sohbet ettikten sonra, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretleri sırasında 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum için ‘evet’ oyu istedi.



Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Ak Parti İl binasına gelerek burada 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda vatandaşların yeni Anayasa değişikliği konusunda ne için ‘evet’ demeleri gerektiği konusunda bir konuşma yaptı.

Bakan Yılmaz, Parti binası önünde Ana muhalefet Partisi CHP’ye yüklenerek, halk oylaması için daha sandığa gidilmeden CHP’nin olumlu yönde değiştiğini söyledi.



Bakan Yılmaz konuşmasında; “CHP, nasıl olumlu yönde değişti?  CHP ne diyordu bu anayasa oylamaları yapılırken, 'Anayasa Mahkemesine gideceğim' dedi.

Şimdi anayasa mahkemesine gitti mi? Hayır. İşte olumlu değiştiler, neden? Millet adına karar vermeye sahip bir organa gidip de ne diyorsun diye soracağına zaten milletin yetkili. Gücün, asıl sahibi milletin önüne geliyor. Ona sorulacak yerde, dolaylı yoldan başkasına sorulur mu? Asil varken vekilin vekiline bakılır mı? İşte bu olumlu yönde değişme. Yine CHP eskiden başörtüsüne irtica derlerdi, devlete meydan mı okuyorsun derlerdi. İşte milletvekilimize tabiri unutmayın, 'Burası devlete meydan okuyacak yer değildir' Ne yapmış baş örtüsüyle meclise girmiş. Ancak şimdi ne oldu, Maltepe'de başörtülü bir kardeşimize kendini bilmez birisi uygunsuz bir harekette bulununca Kılıçdaroğlu bu hanım kardeşimizi Maltepe'de ziyarete gitti ve 'kimsenin kılığına kıyafetine dokunmayın' dedi. CHP'yi olumlu yönde değiştirdi mi? değiştirdi. Bunu ne değiştirdi, işte halk oylaması, adı yetti adı iyiye dönüştürmek için."dedi.



Bakan Yılmaz Osmaniye ziyaretinin ardından Kadirli ilçesine hareket etti.






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar