26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5385
EURO34.9785
ALTIN2439.3

Milletvekili Önal’dan Hastane ve Yurt Müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Önal’dan Hastane ve Yurt Müjdesi
Abone ol
Radyolar ortak yayınında konuşan Ak Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, 620 kişilik yurdun bu yıl hizmete açılacağını, 750 kişilik yeni öğrenci yurdunun da yatırım programına alındığını söyledi.
Radyolar ortak yayınında konuşan Ak Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, 620 kişilik yurdun bu yıl hizmete açılacağını, 750 kişilik yeni öğrenci yurdunun da yatırım programına alındığını söyledi.

Osmaniye’de yayın yapan 6 radyonun ortak yayınına konuk olan Milletvekili Önal, Ak Parti döneminde Osmaniye’ye o kadar çok yatırım ve hizmet yapıldı ki artık küçük yatırımları saymaktan hicap eder olduk dedi.

200 Yataklı Modern Hastane

Ak Parti döneminde son 13 yılda Osmaniye’ye 4,3 Milyar TL yatırım yapıldığını, yatırım ve desteklerin hız kesmeden artarak devam edeceğini vurgulayan Önal, “300 yataklı Endüstri Meslek Lisesi’nin yapımına bu yıl başlanacak. Bilim Sanat Merkezi bu yılın yatırım programına alındı. Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak bilinen alana 200 yataklı modern bir hastaneyi Sağlık Bakanlığı yatırım programına aldırdık” dedi.

1370 Kişilik 2 Yeni Yurt

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin hızla büyüdüğünü ifade eden Suat Önal, gelecek öğrencilerin sayısını arttırmak için de yeni yurtlar yapıldığını söyledi. OKÜ’yü cazip hale getirmek için yatırımların devam ettiğini belirten Önal, “Osmaniye Kredi ve Yurtlar Kurumunun mevcut 1024 kişilik öğrenci yurduna ilaveten 620 kişilik yurdu bu yıl hizmete açıyoruz. Ön protokolle yapımını hızlı bir şekilde sağladık. Bu yıl hizmete girecek. 750 kişilik yeni öğrenci yurdunu da yatırım programına aldırdık. Bu yurtlar Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi açısından büyük önem arz ediyor. Üniversiteler, eğitim desteğinin haricinde bir yönüyle de bacasız fabrikalar gibi o şehre katkı sağlıyor” diye konuştu.

Karaçay’ın ıslahına 10 Milyon TL kaynak

Karaçay’ın ıslah projesi kapsamında 2015 yatırımına 10 Milyon TL kaynak aktarıldığını söyleyen Önal, “İlk etapta Karacalar Köprüsü’nden başlayarak D-400 karayoluna kadar Karaçay’ın sağ ve sol tarafı ile tabanı tamamen beton ile kaplanacak. DSİ aracılığıyla Karaçay ıslah edilecek ve güzelleşecek. Bu yılın yatırım programına 10 Milyon TL kaynak aktarıldı” şeklinde konuştu. 

Hizmetleri biz yaparken birileri biz yaptık diyor

2014 yılı sonu itibariyle Osmaniye’ye 10 Milyon TL ek kaynak aldıklarını belirten Milletvekili Önal, “Bizim yaptığımız yerlere birileri sahip çıkıyor ve biz yaptık diyor. Köylerimize su getiriyoruz, yol yapıyoruz. Milletimize bu hizmetler helal olsun. Bu hizmetleri biz yaparken birileri çıkıp bu hizmetleri biz yapıyoruz diyor. Vatandaşın bu hizmetleri kimin yaptığını bilmesi noktasında açıklama ihtiyacı duyuyoruz. Onlar konuşur, Ak Parti yapar diyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar