29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

Milletvekili Ersoy, Saatlik ve günlük apartları sordu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Ersoy, Saatlik ve günlük apartları sordu
Abone ol
MHP Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy; saatlik ve günlük kiralık apartlar ile evlerdeki odaların neye hizmet ettiğini sordu.
MHP Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy; saatlik ve günlük kiralık apartlar ile evlerdeki odaların neye hizmet ettiğini sordu.

MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada son günlerdeki çocuk istismarı konusuna, toplumdaki ahlaki çöküntüye değindi.

Konuşmasının başında milletvekilleri olarak meclis çalışmaları konusunda öz eleştiri yapmaları gerektiğini dile getiren Ersoy,“Çok büyük işlerle uğraşıyoruz gerçekten Meclis olarak da ülke olarak da. Memleket savaşa girecek mi? Rusya krizi ne olacak? Terör belası hangi noktaya geldi? Ekonomik kriz ne zaman patlayacak? Bu koca koca problemlerin altında, dokunamadığımız insani hâller ve bizi toplum olarak bir arada tutan değer yargılarının muhafazasını ve sürdürülebilirliğini galiba görmezden geliyoruz, başta eğitim sistemi ve sosyal yaşam olmak üzere” diyerek toplumu ilgilendiren her alana ayrı ayrı önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Ersoy konuşmasına, son zamanlarda artan “taciz, tecavüz” vakalarına değinerek devam etti.

MHP’li Ersoy, toplumda ahlaki çöküntünün yaşandığını, bunun sebeplerinin mutlaka ötelenmeden, farklı konuların gölgesinde kalmadan araştırılması ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belitti. Medyada da yer alan “tecavüz sonrası intihar eden üniversiteli dizi oyuncusu kızın” trajik haberini aktaran Ersoy,  ülkemizde hemen her gün benzer trajik durumların yaşandığına dikkat çekti ve toplumdaki bu durumun normal olmadığını, sosyolojik, psikolojik ve ahlaki sorunların giderek artmasının kaygı verici boyutta olduğunu söyledi. Ayrıca dikkat çekilmesi gereken bir başka konunun, dile getirdiği traik olayın da geçtiği saatlik ve günlük kiralanan apartlar, evler odalar olduğunu söyleyen Ersoy, ülkemizde saatlik, günlük ve haftalık kiralanan apartlar, odalar ve evlerle ilgili İçişleri Bakanına seslendi.

Ersoy, “Buradan Sayın İçişleri Bakanına, Sayın Hükûmet yetkililerine sesleniyoruz, lütfen, bu apartları denetleyin ve buralarda saatlik, yarım günlük, günübirlik kiralarla neler yapılıyor, ne oluyor, buna bir bakın. Hemen yanı başında, yoğun bir şekilde bu apartların olduğu sokaklarda köşe başında torbacılar, uyuşturucu âlemleriyle ilgili altyapılar. Evet, terörle mücadeleye yoğunlaşacaksınız, başka türlü konulara da elbette, ama devletin bir bütün olduğunu hesaplarsak birini yaparken diğerini yıkmaya hakkımız yok. Ve memleketin gençlik politikasını, yarınlara bu milleti taşıyacak olan büyük Türk milletinin taşıyıcısı olan gençlere dair politikalarımızı sadece ve sadece birkaç spor etkinliği yaparak çözemeyiz.

Bu meseleyi başta mahalle muhtarları, mahallelerdeki kanaat önderleri ve hani "Milletin hizmetinde olacaksınız" dediğimiz valiler var ya... O valiler sadece seçim döneminde çıkıp kömür dağıtarak, sırtında buzdolapları dağıtarak değil bu konulara dokunarak gündeme gelmeli. Ve onlar, gerçekten devlet ile milletin bütünleşmesinin zeminini oluşturmalı” diyerek tespit, eleştiri ve önerilerde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar