29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO35.1187
ALTIN2326.3

Milletvekili Ersoy, Osmaniye’de ziyaretlerini sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Ersoy, Osmaniye’de ziyaretlerini sürdürüyor
Abone ol
MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından memleketi Osmaniye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr. Ruhi Ersoy Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından memleketi Osmaniye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

MHP’li Ersoy, TBMM çalışmaları sırasında genel kurulun olmadığı özellikle hafta sonu günlerinde sık sık gittiği memleketi Osmaniye’de bu kez daha uzun süre hemşehrileri ile bir araya geldi.

TBMM’nin tatile girmesinin ardından geldiği memleketi Osmaniye’de terör örgütü PKK tarafından şehit edilen üç hemşehrisi için düzenlenen cenaze törenine il ve ilçe teşkilatları ile katılan ve şehit yakınlarının acısına ortak olmaya çalışan Ersoy, “şehit ailelerinin vakurlu duruşu, acılarının büyüklüğüne rağmen vatan sağ olsun demeleri bu memleketin hiçbir güç tarafından yıkılamayacağının göstergesidir” dedi.

Şehit cenazelerinin ardından şehitler için okutulan mevlid-i şeriflere katılan Ersoy, “şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Bir hafta boyunca memleketi Osmaniye’de “ mümkün olduğunca daha fazla hemşehrim ile buluşmak,  daha fazla insanımızın elini sıkıp sohbet etmek, önerilerini veya taleplerini dinlemek için var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Ersoy’a MHP İl Başkanı, il yönetimi,  Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi ve Ülkü Ocakları eşlik etti.

Osmaniye’deki Kamu Kurumlarını ve Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret eden Ersoy, “görüşmeler esnasında kurum ve kuruluşlardan çeşitli bilgiler aldıklarını ve kendilerine de TBMM’de dillendirilmesi için talepler iletildiğini bu taleplerin takipçisi olacaklarını” söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Düziçi, Kadirli, Toprakkale teşkilatlarını ziyaret eden Ersoy çeşitli cemiyetlerde hemşehrileri ile de bir araya geldi. Gittiği her yerde esnafı gezen, dertlerini dinleyen, sokakta caddede halk ile sohbet eden Ersoy, Zorkun Yaylasında da uzun süre hemşehrileri ile görüştü. Zorkun Yaylasında esnafı dolaşan, ziyaret eden Ersoy, vatandaşlarla sohbet etti, kimilerinin isteklerini not aldı.

Hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de elimizden geldiğince, şartlar elverdiğince yanlarında olmaya, sevinçlerine ve hüzünlerine ortak olmaya çalışıyoruz diyen Ersoy, “Milletimizin bize verdiği vekâletin ne anlama geldiğini iyi biliyoruz. Sorumluluğumuzun bilincinde, hak bildiğimiz yolda yürümeye ve çalışmaya devam edip bizlere destek olan halkımıza layık olmaya çalışacağız, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Ayrıca Şehitler Diyarı Osmaniye “vatan sağ olsun diyenlerin memleketidir” diyen Ersoy, Osmaniye’nin gururu MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “önce ülkem ve milletim” anlayışını hatırlatarak “elbette ki Vatan sağ olsun diyenlerin memleketinden Önce Ülkem diyen lider çıkar” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar