29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Milletvekili Ersoy, Osmaniye’de bir dizi ziyarette bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Ersoy, Osmaniye’de bir dizi ziyarette bulundu
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy memleketi Osmaniye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy memleketi Osmaniye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy, TBMM Genel kurulunun olmadığı geçtiğimiz Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri memleketi Osmaniye’de hemşerileri ile buluştu.

Osmaniye’de hemşerileri ile buluşan Ersoy, mahallesindeki komşularıyla hasret giderdikten sonra Kırıklı, Dervişiye, Tehçi, Çona, Dereli köylerini, Aslanlar mahallesini, Toprakkale ve Kadirli ilçelerini ziyaret ederek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını hemşerilerine iletti.

Osmaniye merkez ve Kadirli ilçelerinde basın mensupları ile de görüşen Ersoy, basın mensuplarına TBMM çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Ersoy, hemşerilerinin taleplerini tek tek not alarak, Osmaniye’nin sorunlarını ve yapılması gerekenleri TBMM kürsüsünde dillendirmeye devam edeceğini söyledi.

Osmaniyeli hemşerilerinin iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmaya çalıştıklarını belirten Ersoy, “sadece seçim zamanları değil, TBMM çalışmalarından fırsat buldukça ilimize gelmeye, hemşerilerimiz ile birlikte olmaya gayret ediyorum” diyen Ersoy, “her ziyaretimizde hemşerilerimiz bize çalışmamız gereken ev ödevlerini veriyor. Kişisel taleplerin yanında Osmaniye’mizi ilgilendiren öneri ve isteklerden oluşan bu ödevleri yapmak, hazırlamak için çabaladıklarını dile getiren Ersoy, “Osmaniye, öz kültürünü koruyan yapısı, geleneğinden aldığı gücü ile geleceğe emin adımlarla el ele yürümektedir. İnşallah bizler de bu kutlu yürüyüşün saflarında yerimizi alarak her şeyin en güzeline layık olan Osmaniye’mize faydalı oluruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar