20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Milletvekili Ersoy. “Gaziler Günü”nü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Ersoy. “Gaziler Günü”nü kutladı
Abone ol
MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı ve Gazilerin 19 Eylül Gaziler Gününü kutladı.

MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı ve Gazilerin 19 Eylül Gaziler Gününü kutladı.

Ersoy, kutlama mesajında gaziler arasında ayrım yapılamayacağına, yapılmaması gerektiğine, gazilerin özlük haklarının iyileştirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca Ersoy, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde “Gazilerimizin ve Şehit Ailelerinin Sorunlarını Araştırma Alt Komisyonu” kurulması ile ilgili girişimde bulunduklarını belirtti.
Doç.Dr.Ruhi Ersoy’un mesajı şu şekilde:

“Seksen milyonun gözü görsün diye gözünü, daha iyi yürüsün diye ayağını evlatlarına sarılsınlar diye kollarını veren muhterem gazilerimizi bir gün değil her gün anmalı ve anlamayız. Zira onlara sadece vatanı değil kendi varlığımızı da borçluyuz; onlar her birimizin adıma vatan savunmasında, devlet, millet ve mukaddesat uğruna canlarını hiçe sayıp yaralandılar uzuvlarını kaybettiler.

Öte yandan Gazilerimiz arasında ayrım yapılmaksızın muamele edilmesi ve haklarının çok yönlü araştırılması için her türlü çalışmayı yapmak zorundayız. Bu kapsamda TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde "Gazilerimiz ve Şehit Ailelerinin Sorunlarını Araştırma Alt Komisyonu" kurulması ile ilgili girişimde bulunduğumuzu bu vesile ile paylaşmak isterim.

Gazilerimiz ve Şehit ailelerimizden bu komisyonun kurulması hakkında meclis düzeyinde desteklerini beklediğimizi ifade ederim. Bugün şehitler diyarı Osmaniye’mizde muharip gazilerimizle birlikte olmayı olmayı çok isterdim fakat Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK)’nda daha önceden planlanmış akademik bir çalıştayda olacağım için muhterem gazilerimizin yanında olamıyorum. Bu sebeple değerli gazilerimizin affına sığınır, selam, saygı ve şükranlarımı sunarım.”dedi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar