28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Milletvekili Durmuşoğlu, OGC’yi ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Durmuşoğlu, OGC’yi ziyaret etti
Abone ol
AK Parti Osmaniye Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.
AK Parti Osmaniye Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak ve çalışmalar hakkında bilgiler vermek için ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Milletvekili Durmuşoğlu, “^Bildiğiniz gibi TBMM’de yoğun çalışmalarımızdan dolayı pek sık buluşamıyoruz. Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşu etkinliklerine katılmak için gelmişken, sizlerin de Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak istedim. Bizim gönlümüz her daim sizlerledir. Bu vesileyle Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.



Ziyaretinde ülke gündemine de değinen Durmuşoğlu, şöyle konuştu: “Mecliste terörle mücadele ve Anayasa değişikliği konularında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ülkemiz bugünlerde dünya terör örgütleri ile mücadele ediyor. Bunların PKK, DHKP-C, DEAŞ, FETÖ, PYD gibi isimleri var. Ancak hepsi de taşeron olarak dış güçler tarafından ülkemize karşı kullanılıyorlar. Ancak milletimiz artık hiçbir terör örgütüne prim vermiyor. Milletimizin dik duruşuyla, birlik ve beraberlik içerisinde bunlarla mücadele ediyoruz. Çok şükür istikrarlı bir iktidar ile hem ülke kalkınması hem de terörle mücadelemiz devam ediyor. Diğer yandan inşallah Anayasa değişikliğini de yapıp, ülke istikrarımızı sürdüreceğiz. Çünkü ülkemizin istikbali için istikrar çok önemli. Bu konularda sizlerle de önümüzdeki süreçte birlikte olacağız inşallah.”

600 YATAKLI HASTANE KABUL EDİLDİ

Ziyaretinde Osmaniye için yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, “Bildiğiniz gibi Osmaniye’mize yeni bir Devlet Hastanesi yapılması için ilk önce 400 yataklı olarak çalışma başlatmış ve bunu 600 yataklıya çıkarmıştık. Proje kalkınma planına alındı ve kabul edildi. Garnizonun Bölge Trafik tarafında yeri de tahsis edildi. Diğer yandan Osmaniye’mize artık ikinci bir OSB gerekiyor ve bunun çalışmaları da devam ediyor. Bunun yanı sıra Osmaniye’de Gümrük Müdürlüğü açılması imza aşamasında. Bildiğiniz gibi Cevdetiye beldesinde Konteynır Kent oluşturduk. Bunun açılışına da inşallah sayın Başbakanımız gelecek. Kadirli’de Savrun Barajı için 19 Ocak’ta ihale yapılacak. Ayrıca Kadirli’de yeni bir fakülte kurduk. Kadirli ve Düziçi ilçelerimizin yol çalışmaları devam ediyor. Sumbas ilçemizde de TOKİ çalışmaları başlatacağız. Burada ayrıca bir de futbol sahası yaptıracağız. İnşallah Osmaniye’miz daha yaşanabilir ve daha güzel bir kent olacak” şeklinde konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Ali Celal KAYMAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar