20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Milletvekili Adayı Kaya OGC’yi ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Adayı Kaya OGC’yi ziyaret etti
Abone ol
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, beraberinde AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı İsmail Kaya ve bazı partilileri ile Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, beraberinde AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı İsmail Kaya ve bazı partilileri ile Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

OGC Gökhan Erkmen Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette çalışmaları ile ilgili bilgi veren Milletvekili Adayı İsmail Kaya “Seçime birkaç gün kaldı.

Çalışmalarımız gece gündüz demeden tüm hızıyla devam ediyor.

Ramazan ayının da bereketi ile güzel çalışmalar yaptık. Sıkmadık el, basmadık yer bırakmayacağız dedik ve çalışmalarımızı sürdürdük. Bu çalışmalarımızda iktidarımızın hizmetlerinin yanı sıra 24 Haziran seçimlerinin öneminden de bahsettik.

Bu seçimin diğerlerinden farklı ve ülkemiz için önemli olduğunu anlattık. İnşallah cumhuriyet tarihinin en önemli seçimini hep birlikte yaşayacağız. Hizmetlerin devamı, istikrarın sürmesi için Osmaniyelilerden destek bekliyoruz” dedi.

Kendilerini misafir eden OGC ailesine teşekkür eden İl başkanı Hamza tor ise bugüne kadarki görev süresi içerisindeki seçimlerden başarı ile çıktıklarını ifade ederek, “İnşallah bu seçimden de aynı başarı ile çıkacağız.

Adayımızın da belirttiği gibi sıkmadık el, almadık gönül bırakmamak için yoğun bir çalışma yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Her seçimde olduğu gibi bu seçimden de alnımız ak, başımız dik çıkacağız inşallah.

Benim AK Parti’nin Osmaniye’de açık ara birinci parti çıkacağına inancım tamdır. Tüm Osmaniyeli hemşerilerimize selam ve hürmetlerimi sunuyor, 24 Haziran seçimlerinde desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı ise İsmail Kaya’yı daha önceden beri tanıdıklarını ve kişilik olarak beğendiklerini ifade ederek, “Aday adaylığı dönemindeki ziyaretinde de İsmail Kaya arkadaşımızın genç ve çalışkan bir aday olarak Milletvekilliği konusunda başarılı olacağına inandığımızı söylemiştik.

Şimdi aday oldu, inşallah milletvekili de seçilir ve mecliste de Osmaniye için başarılı çalışmalara imza atar. Ben kendisine ve partinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret basın mensupları ile karşılıklı sohbet ortamında devam etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar