18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5041
EURO34.8631
ALTIN2479.2

Millete Hizmete Devam Edeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Millete Hizmete Devam Edeceğiz
Abone ol
Osmaniye milletvekili ve 25.dönem milletvekili adayı Suat Önal ile milletvekili adayı Emir Hasan Arslantaş, Aktif Gazeteciler (AGC) Cemiyetini ziyaret etti.
Osmaniye milletvekili ve 25.dönem milletvekili adayı Suat Önal ile milletvekili adayı Emir Hasan Arslantaş, Aktif Gazeteciler (AGC) Cemiyetini ziyaret etti.

AGC Başkanı Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldığını ve kamuoyunda seçim hareketliliğinin beklendiği gibi olmadığını söyledi.

Seçimlerin kente ve ülkeye güzellikler getirmesini arzuladığını ifade eden Cihangir, “Huzurlu bir seçim süreci geçmesini istiyoruz. Bu anlamda siyasilere görev düşüyor. Osmaniye’de bu güne kadar yapılan yatırımlar konusunda bilgilendirme eksikliği yaşandığını düşünüyorum. Bu sorunların biran önce çözümlenmesini bekliyoruz” dedi.

Dr.Suat Önal
AK Parti milletvekili Dr.Suat Önal, iktidarlığı döneminde ülkede sürekli büyüme ve yükselme olduğunu hatırlattı.

AK Parti iktidarının ülkeye olduğu gibi Osmaniye’ye de büyük yatırımlar ve hizmetler yaptığını aktaran Önal, “Biz milletimizin kaynaklarını, yine millete hizmet olarak aktarmanın mücadelesi içerisindeyiz. Hiçbir zaman “ben yaptım” demedim. Çünkü burada bizler cebimizden harcayarak bir yatırım yapmıyoruz” dedi. 

KENTTE ÇOK SAYIDA HİZMET KAZANDIRILDI
Osmaniye’de ve ülke genelinde yayla sorununun AK Parti iktidarında çözüme kavuştuğunu kaydeden Önal, “Dere ıslahlarına 37 trilyon kaynak akışı sağlandı. Bu ve buna benzer hizmetler boşa gelmedi. Bu sorunlar yukarı taşındı, takibi yapılı ve bunları çözüme kavuşturuldu. İlimizde birçok eğitim kurumu hizmete açıldı. Eğitim noktasında kentimiz ülke ortalamasının üzerindedir. İlahiyat Fakültesinin kuruluşunda emeğimiz oldu. Devlet Hastanesinde kapasite artışı sağlandı. Bunun yanında 200 yataklı ek hastanenin yatırım kapsamına alındı. Kentte çok sayıda spor tesis kente kazandırıldı. Bunların yanında birçok su grubu çalışmaları yapıldı. Bu ve buna benzer iktidarımızın çok sayıda hizmeti kentimize kazandırdığımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

ŞAHSİ HESAP PEŞİNDE KOŞMADIM

Önal, milletvekilliği süresince hafta sonları hep kentte halkın arasında olduğunu belirterek, “Biz millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkın arasında onların sorunlarını dinlerken şahsıma gösterilen sevgi ve teveccüh beni mutlu ediyor. Bu gün hiç kimse bana “ne ihaleye fesat karıştırmıştır, ne şahsi hesap peşinde koşmuştur, ne birilerine bu anlamda menfaat sağlamıştır, hırsızlık, yolsuzluk yapmıştır” diyemez. Allah’ın izniyle hiç kimseye de bunları dedirtmem. Bu bana yeter” ifadelerini kulandı.

Emir Hasan Arslantaş

AK Parti milletvekili adayı Emir Hasan Arslantaş da, ülkenin seçim atmosferini durgun geçirdiğini bunun da demokrasinin en ince kılcal damarlara kadar benimsenmeye başlandığının göstergesi olduğunu söyledi.

Seçimlerin önemli olduğunu, genel başkan Davutoğlu’nun halktan güvenoyu alacağı bir seçim olarak değerlendirdiğini aktaran Arslantaş, “Bu seçim reel politikalarla popülist politikaların mücadele ettiği bir seçim olacak. Seçimler ülkelerin demokrasisini geliştirmek için vardır. Bu anlamda ne kadar başarılı olursak o kadar başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Önal ve Arslantaş, basının sorularını yanıtladı.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar