25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5185
EURO34.9963
ALTIN2433.1

MHP’nin Adayları Partinin Lokomotifi Oldular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’nin Adayları Partinin Lokomotifi Oldular
Abone ol
Yaklaşan genel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Osmaniye milletvekilleri adayları çalışma tempoları ile partinin lokomotifi oldular.
Yaklaşan genel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Osmaniye milletvekilleri adayları çalışma tempoları ile partinin lokomotifi oldular.

Özellikle 2.sıra dayı Doç. Dr. Ruhi Ersoy ile 3.sıra adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu, akademisyen olmalarına rağmen toplumla, halkla en çok bir araya gelen milletvekili adayı olmayı şimdiden başardılar. Teşkilatlarının hazırladığı programları harfiyle yerine getiren bu iki aday aynı zamanda kendi özveri ve gayretleri ile dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyorlar.



RUHİ ERSOY, OSMANİYE’NİN TAMAMININ MİLLETVEKİLİ OLMA PROFİLİNİ ÇİZİYOR
Seçim çalışmaları içerisinde kısa da olsa bu çalışma gayreti ile ilgili soru yönelttiğimiz MHP Adayı Ruhi Ersoy, kendisine yüklenen bu sorumluluğun farkında olduğunu ve bu samimiyetle bütün gücüyle çalıştığını söyledi. Çalışmalarını sadece Osmaniye merkez ile sınırlamayan Ersoy, siyasi ve kültürel birikimi ile aday adaylığı sürecinde belirttiği gibi artık sadece merkez ilçenin değil Osmaniye’nin tamamının milletvekili olma profilini ortaya koyuyor.

Yaklaşan seçimler öncesi Osmaniye’deki tüm teşkilatların, ülkücü kardeşlerinin çok dinamik bir yapıda olduğunu dile getiren Ruhi Ersoy, “Bu gösteriyor ki bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu teşkilatımızın tüm kadroları tarafından çok iyi bir şekilde anlaşılmış. Bu hareketlilik, bu anlayış, bu özveri partimizi Allah’ın izni ile mutlaka başarıya taşıyacaktır.” dedi.

BU SEÇİM YÜREKLERE DÜŞEN VATAN AŞKININ SEÇİMİDİR
Bu seçimin şahısların değil, yüreklere düşen vatan aşkının seçimi olacaktır diyen MHP Aday Adayı Ruhi Ersoy, şunları söyledi: “Toprağa düşen cemre sıcaklığında yüreklerimize düşen vatan aşkıyla 7 Haziran 2015 seçimine kadar gece gündüz mücadele edeceğiz. Bu seçim şahısların değil Ülkemizin geleceğinin seçimidir. Osmaniye merkez ve ilçelerimizde teşkilatımızın değerli mensupları ve sağduyulu STK’larla, halkımızla kucaklaşıyoruz. Bu süreçte samimiyetini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma ve aziz hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onların şahsında Türk Milletine layık bir duruşla yolumuza devam etme azim ve gayretimiz can bedenden çıkana kadar Allah’ın izniyle devam edecektir."



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar