29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7

MHP'nin Adayı Kara: Beş yıl daha Osmaniye'den onay istiyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'nin Adayı Kara: Beş yıl daha Osmaniye'den onay istiyorum
Abone ol
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı Kadir Kara, 30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi halka seslenerek, bir beş yıl daha onay istediğini söyledi.
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı Kadir Kara, 30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi halka seslenerek, bir beş yıl daha onay istediğini söyledi.


Yerelde sürdürülebilir bir istikrara ihtiyacı olduğunu belirten Kadir Kara, "Osmaniye'de hiçbir zaman üst üste bir belediye başkanı seçilememiştir. Buda Osmaniye'nin gelişimini engellemektedir. Çevre il ve ilçelerimize baktığımız zaman gelişmişlik düzeyleri ilimize göre yüksektir. Bunun nedeni ise birkaç kez üst üste bir belediye başkanının seçilmesidir.


Osmaniye'nin kaderi için önemli bir virajdayız. Bu kader noktasında Osmaniye kararını Allah'ın izni ile vermiştir. Bu beş yıl içerisinde yaptıklarımız, önümüzdeki yıllarda yapacaklarımızın ilk bölümüydü. Biz Osmaniye'nin geleceğini planlamış, projelendirmiş durumdayız. Bu noktada Osmaniye'nin gelişi ve değişiminin devam etmesi için bir ilki başarmak adına sizlerden bir dönem daha yetki istiyorum" dedi.


DİĞER BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ
Pazar günü yapılacak seçimlerin başta Mutlu Şehir Osmaniye’ye hayırlara vesile olmasını temenni eden MHP Adayı Kadir Kara, "Seçimlere katılan tüm siyasi partilerimize, siyasi partilerimizin çok kıymetli belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum. Osmaniye’miz için kim hayırlı ise Yüce Allah ona nasip etsin" dedi.



Kadir Kara hemşerilerine şöyle seslendi: "Değerli hemşerim, yeni bir beş yıl için; artan heyecan, inanç ve imanla hizmet etmeye talibim. 2009’da bu kent için hayallerimiz var diyerek yola çıktık. Allah’a hamdolsun ki, yüzünüzü eğmedik, sizleri yanıltmadık. Hesabımız ortada. Yaptıklarımız, gerçekleştirdiklerimiz ortada. Alnımız açık, başımız dik. Şimdi bir kez daha huzurunuzdayız. Geçmiş, geleceğin teminatı derler. Bizim teminatımız geçtiğimiz beş yıldır. Ama bitmedi; bizim bu kent için “Hizmetin ötesinde hayallerimiz var”. Artık kentin gel-geç gündelik sorunlarından da fazla bu kentin çocuklarına, gençlerine, kadınlarına, bu kente yeni bir ufuk lazım. Geleceği planlamak, uygulamak ve başarmak lazım. Vizyon sahibi, deneyimli ve tecrübeli bir yönetim ve istikrarlı bir model lazım. Osmaniye 10 yıllık projeksiyonda, 1,5 milyon nitelikli nüfusu ile bu bölgenin yaşam merkezi olacak. Kapsadığı Antep-Adana arasında yaşayan 4,5 milyon kişiye lojistik üssü olabilecek bir fırsata sahip.Ancak bunun için bilgi, tecrübe, uzmanlık ve vizyon gerekir. Her zaman olduğu gibi destek ve dualarınızı bekliyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar