18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5231
EURO34.8107
ALTIN2476.3

MHP'li Başkan Kara'dan teşekkür konuşması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Başkan Kara'dan teşekkür konuşması
Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de, resmi olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen mevcut Belediye Başkanı MHP'li Kadir Kara, teşekkür konuşması yaptı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de, resmi olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen mevcut Belediye Başkanı MHP'li Kadir Kara, teşekkür konuşması yaptı.


Kadir Kara'nın taraftarları, araçlarla kent merkezindeki caddelerde seçim turu atarken, İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki seçim bürosu önünde de davullar eşliğinde kutlamalara başladı.


MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel ve Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu ile birlikte alanda toplanan yaklaşık 5 bin kişiye seslenen Kadir Kara, "Osmaniye için 'Kadir Bilir' demiştik, sağ olsun Osmaniye vefasını, kadirşinaslığını ve emeğe saygısını gösterdi. Osmaniye tarihinde ilk kez bir Belediye Başkanı'nı üst üste 2'inci kez seçme lütfünü gösterdi. Bu büyük bir başarıdır. Bu büyük bir zaferdir. Ancak şahsımızın bu büyük zaferde payı, okyanustaki bir damla gibidir. Bu başarı, çalışmanın, planlamanın ve kent yönetimine profesyonel bir bakış getirmenin ürünüdür." dedi.


Seçimde yarışan diğer adaylara ve onların parti teşkilatlarına, Osmaniye için gösterdikleri çaba ve demokrasiye yaptıkları katkı için teşekkür eden Başkan Kara, "Yine başka başka siyasi partilerin taraftarı olup gönlünü, yüreğini, desteğini bize veren, 'Kentimiz gelişsin, büyüsün' diyerek siyaseti ikinci plana atan değerli hemşerilerim de var. Onlara da kentimiz için gösterdikleri bu fedakarlık için teşekkür ediyorum. Seçimin güvenlik içerisinde geçmesini sağlayan, adil ve barış içinde bir seçim yapılmasına katkı veren tüm kamu çalışanlarına, adliye mensuplarına ve kolluk kuvvetlerine de teşekkür ediyorum. Halkın haber alma özgürlüğüne katkıda bulunan, değerli basın mensuplarına, demokratik bir toplum oluşturmamızın en önemli unsuru sivil toplum örgütleri yöneticilerine de teşekkürü bir borç biliyorum." dedi.


3 önemli teşekkürünün daha olduğunu ifade eden kara, "Bu insanlar, benim bugün burada olmam da, Kadir Kara olmam da, çok ayrı katkıları var. Onları anmadan geçersem haksızlık ederim. Bunlardan birincisi, hemşerimiz olarak bizi her zaman gururlandıran, büyük devlet adamı, bilge lider Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey’dir. Kendisi ile yol yürüme onurunu bize bahşetmiş, kendi doğduğu, ait  olduğu şehrin Belediye Başkanlığına 2'nci kez bizi layık görmüş, güvenmiştir. Kendisine bir kez daha saygıyla, minnetle teşekkür ediyorum. İkincisi, belediye personelidir. Üçüncüsü de eşim ve çocuklarıma teşekkür etmek isterim." dedi.


Seçimden kendilerine oy vermeyip diğer parti adaylarını destekleyen seçmenlere de seslenen Kadir Kara, "Bu seçimde bize oy vermeyen, kendi destekledikleri adayları kaybettiği için şu anda üzülen, kahrolan hemşerilerim, üzülmeyin, sevinin. Başınız dik olsun. Bu bir hizmet yarışıdır. Sizler, desteklediğiniz adaylarla bu kentte demokrasi kültürüne katkıda bulundunuz. İnandığınız değerler ve insanlar uğruna emekler harcadınız, çabaladınız. Sizleri de takdir ediyorum ve hepinizle gurur duyuyorum. Sizlere karşı durmak bir yana,nerede hata yaptık da bu arkadaşlarımızın gönlüne giremedik, hizmetlerimizi anlatamadık diye kendime kızıyorum. İnşallah önümüzdeki beş yıllık hizmetlerimizi yine birlikte yapacağız ve kapı kapı anlatacağız. Artık seçim bitmiştir. Osmaniye tercihini gelişmekten, büyümekten, değişimden yana kullanmıştır. Artık o partiden, bu partiden, Oralı, buralı ayırımı bitmiştir.  Şimdi söz konusu olan  Osmaniye ve "Yeni Osmaniye Vizyonu’dur". Seçim sürecinde de her daim söylediğimiz gibi, bizim bu kentle ilgili "Hizmetin ötesinde hayallerimiz var". Kimsenin kuşkusu olmasın ki, biz herkesin Belediye Başkanı olacağız. Ayırmayacağız,ayrıştırmayacağız. Ötelemeyeceğiz,Ötekileştirmeyeceğiz." diye konuştu.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar