19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3387
EURO35.137
ALTIN2241.6

MHP Seçmen İletişim Merkezi Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Seçmen İletişim Merkezi Açıldı
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Seçmen İletişim Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) OsmaniyeSeçmen İletişim Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Devlet Bahçeli Bulvarı 2. Etapta hizmete giren seçmen iletişim merkezinin açılışına İl Başkanı Ahmet Melih Loş, Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, Merkez İlçe Başkanı Ümmet Kaya, Kadın Kolları Başkanı Saadet Selcen Taşkan, Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Şahin Ceylan, önceki dönemlerde görev yapmış İL, İlçe, Kadın Kolları, Ocak Başkanları, yöneticiler Milletvekili adayları, Aday Adayları, çevre il ve ilçelerden gelen İl ve İlçe Başkanları Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih Loş, Hepinizin bildiği üzere Liderimizin öngörüleriyle  24 Haziran 2018 Pazar Günü Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerini yapacağız. Liderimiz her zaman olduğu gibi yine Ülkemize içerden ve dışardan gelebilecek tehlikeleri sezmiş erken genel seçim kararı almıştır dedi.



49 yıl önce kurulan MHP’nin iktidar zamanı geldiğine vurgu yapan MHP İl Başkanı Ahmet Melih Loş, Siyasi hareketin başında, Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Parti ve ben diyen, ülkesinin ve milletinin menfaatlerini her zaman ön planda tutan hareketin liderinden, adaylarına kadar en temiz kadroyla milletimizin önündeyiz. 24 Haziran'da Milliyetçi Harekete oy verecek halkımız, aynı zamanda, kendisi için, ülkesi için, kutsal değerlerimiz için oy kullanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Milletinin sesi, Türkiye’nin nefesi olacaktır ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Kadir Kara, hemşerisi olmaktan onur duyduğumuz Liderimizin memleketinde 24 Haziran’da en iyi sonucu alacağımızdan hiç şüphem yok sözlerine yer verdi.



MHP Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy ise Yalanla gerçeğin iç içe geçtiği, bölücü mihrakların ittifaklar oluşturduğu kritik bir dönemden geçiyoruz. Hakka hizmet yolunda serden geçenlerin, millete candan bağlananların son kalesi MHP yok edilmek isteniyor.

Sorumluluğumuz büyük, görevimiz ağır, üzerimizdeki vebal çok fazladır. Ülkücünün yerinin yalnızca ve yalnızca  Milliyetçi Hareket olduğunu Liderimizin memleketinden cümle aleme kanıtlamalı ve sandıkta göstermeliyiz diye konuştu.

Açılış töreninin ardından vatandaşlarla birlikte iftar yapıldı. 


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar