24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5549
EURO34.863
ALTIN2428.6

MHP seçim bürosu 5 yıl önceki aynı yerde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP seçim bürosu 5 yıl önceki aynı yerde
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçmen İletişim Merkezi” bürosunun tanıtımı amacı ile basın toplantısı düzenlendi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçmen  İletişim Merkezi” bürosunun tanıtımı amacı ile basın toplantısı düzenlendi.


Atatürk caddesi üzerinde  yarın açılışı yapılacak olan seçim bürosunun, 5 yıl önceki seçimde kullanılan aynı yer olduğu bildirildi.


Seçim bürosunda düzenlenen basın toplantısına; Belediye Başkanı Kadir Kara, MKYK üyesi İbrahim Karayiğit, MHP il Başkanı Fahri Kuyulu, Merkez ilçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu, parti yöneticileri ve üyeler ile basın mensupları katıldı.


MHP Merkez ilçe Başkanı Ali Fuat Kardaş toplantıda yaptığı konuşmada, MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin memleketinde yerel iktidarda olmanın önemine değinerek; “Osmaniye’mizdeki yerel iktidarımız döneminde, Tavizsiz, dürüst ve özverili bir duruş sergilenmiştir. 30 mart yerel seçimleri çalışmalarımız içerisinde partimizin il, ilçe, kadın ve gençlik kolları ve Ocak üyeleri ile birlikte yeniden oy isterken,  daha huzurlu bir kent için, bizi seçimlerde muzaffer kılacak seçim büromuzda çalışmalarımız devam edecektir. Seçim büromuzun hayırlı ve başarılı olmasını niyaz ediyoruz”dedi.


MHP il başkanı Fahri Kuyulu ise yaptığı konuşmasında; “Partimiz 7 ilçe ve 6 beldede seçimlere katılmakta olup, çalışmalarımız aktif olarak devam etmektedir. 29 mart 2009  seçimlerinde göreve gelen Belediye başkanımız bu güne kadar  güzel projelere imza atmıştır. Bu çalışmaları kamuoyuna duyuran basına teşekkür ediyoruz. 15 Şubat günü seçim büromuzu açacağız. Osmaniye’de Ala Fatih diyecek kimse yok. Özgür irade ile seçim büromuzu açıyoruz. 7 ilçe ve 6 beldede yapacağımız çalışmalar sonunda Başkanlıkların alayını alacağız inşallah”diye konuştu.


Belediye Başkanı Kadir Kara, seçmen iletişim merkezinin kamuoyuna duyurulması için düzenledikleri toplantıya katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başladı.
Başkan Kara, 5 yıl önceki yerel seçimlerde bu büroyu kullandıklarını, 30 mart 2014 yerel seçimleri öncesinde de MHP olarak yine aynı büroda çalışmalar yapacaklarını belirtti.


Başkan kara konuşmasında; “Belediyecilik kolay bir iş değil. Halkla içice olan kamu kuruluşudur. Vatandaşa, şehirdeki tüm canlıları doğum öncesinden mezara kadar hizmet, Belediyecilik gülümseyen yüzdür. Darda kalanlara yardımcı olmaktır. Herkesle kucaklaşmak, birlikte yürümektir. Ülkemize, vatanımıza, Osmaniye’mize ve hemşehrilerime 30 mart seçimlerinin hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Coşkulu, olgunlukla, hoşgörü içinde bir seçim diliyorum. Diğer siyasi parti adaylarımızda Osmaniye’ye hizmet aşkı ile yola çıkmış arkadaşlarımızdır. Bu bir bayrak yarışıdır, onlara da başarılar diliyorum. Osmaniye için kim hayırlı ile Allah ona nasip etsin diyoruz”şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar