19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.8405
EURO34.6919
ALTIN2515.3

MHP Osmaniye Milletvekili Adaylarını tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Osmaniye Milletvekili Adaylarını tanıttı
Abone ol
Milliyetçi Hareketi Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanlığı, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Osmaniye Milletvekili Adaylarını tanıttı.
Milliyetçi Hareketi Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanlığı, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Osmaniye Milletvekili Adaylarını tanıttı.

MHP Osmaniye’de  birinci sıra Adayı Devlet Bahçeli’nin gösterilmesi ile 2. sırada bulunan Ruhi Ersoy, 3. sırada bulunan Elif Logoğlu ve 4. sırada bulunan Mehmet Vural’ın tanıtımı parti il binasında yapıldı.

Aday tanıtım programında konuşan Ruhi Ersoy; “Değerli hemşehrilerim, sizlerin bu samimi duygularınıza layık işler yapmayı Cenabı Allah  bize nasip etsin. Sizlerden aldığım  güvenin, emeğin, sevdanın peşine düşmektir. Buraya gelen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle önümüzdeki günlerde yine birlikte olacağız. Memleket meseleleri üzerinde önemli  konuşmalar yapacağız. Dava şehitlerimizin huzurunda saygı ile eğiliyoruz.



Milli şuur, maneviyat Osmaniye’mizin diğer adıdır. Milliyetçi Hareket Partisini sizlerin milli iradesiyle iktidara götüreceğiz. Önümüzdeki 7 Haziran akşamı Türkiye’de duyacağımız ayak sesleriyle bu memleketin insanının Türkiye’de başbakan olacağını adınız gibi bilin. Türkiye’yi adım adım geziyoruz. Herkesin ortak düşüncesi; MHP’nin iktidar, Devlet Bahçeli’nin Başbakan olacağı yönündedir. Memleketi peşkeş çekmek isteyenlere dur diyen Milliyetçi Hareket partisinin etrafında kenetlenelim. Genel başkanımızın kısa dönem Başbakan yardımcılığı yaptığı dönemde Osmaniye eğitim ve sağlık alanında önemli yatırımlar gördü. O kısa dönemde 10 yılda yapılamayacak yatırımlar Osmaniye’ye yapıldı. Hiç kimse şahsi ve menfaati için bu camianın içerisinde varlıkta bulunamaz. Devlet Bahçeli’ye layık olmak için çalışacağımıza sizlere söz veriyorum”dedi.



Milletvekili Adayı Mehmet Vural ise yaptığı selamlama konuşmasında; “Osmaniye MHP’de 4. sıra adayı olmaktan gurur duydum. Genel Başkanıma, İl ve İlçe Başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik zamanı şimdi. Kimseyi incitmeyeceğiz, herkesten oy isteyeceğiz. Milliyetçi Hareket partisi iktidara yürüyor. Benim 6. hissim var, inşallah 4-0 olur, inşallah Meclise de girerim. 6 araba süslettim, birini kadın kollarına verdim.”dedi.



MHP İl başkanı Fahri Kuyulu ise konuşmasında; “Tüm dava arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Buradan Ankara’ya seslenmek istiyorum. Emanetinizi aldık kucakladık. 7 Haziran’da alayınızı Ankara’ya yolcu etmek istiyoruz”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar