18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5256
EURO34.7676
ALTIN2492.5

MHP Osmaniye İl’de Kuyulu Güven Tazeledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Osmaniye İl’de Kuyulu Güven Tazeledi
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Genel Kurulu’nda üç aday yarışırken, mevcut Başkan Fahri kuyulu yeniden seçildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye İl Genel Kurulu’nda üç aday yarışırken, mevcut Başkan Fahri kuyulu yeniden seçildi.

MHP Osmaniye 11. İl Genel kurulu Ahmet Şekip Ersoy Kültür merkezi Salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan yardımcısı ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Divan Başkan yardımcılığını Yusuf Çomu, Katip üyelikleri ise Bekir Alibekiroğlu ile Mithat Şeker yürüttü.



Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Genel Kurul toplantısında Divan başkanı Oktay Vural, “Genel kurulun milletimize ve Osmaniye’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”diye kısa bir konuşma yaptıktan sonra, MHP Genel başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli’nin telgrafı okundu.

Bahçeli’nin mesajını Yusuf Çomu okuduktan sonra, salondakiler ayakta alkışladılar.

MHP Osmaniye İl Genel Kurulu toplantısına; Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu. Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara,  Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal, Hasanbeyli belediye Başkanı Alpaslan Koca, Kadirli belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan,  MHP MKYK üyeleri Doç. Dr. Ruhi Ersoy ile İbrahim Karayiğit, Merkez ilçe Başkanı Tansel Elverdi, Kadın kolları Başkanı Selma Yücel, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Nuh Kara, Osmaniye eski Milletvekillerinden Hakan Coşkun ve Birol Büyüköztürk ve delegeler katıldı.

İl Yönetiminin 3 yıllık çalışma ve hesap raporları Fazıl kubat tarafından okunarak delegelerin oylarına sunuldu.

İl Yönetiminin  3 yıllık görev süresi içerisinde toplam 163.600 Tl’lik harcama bütçesi olduğunu öğrenin Divan Başkanı Oktay Vural; “ Osmaniye il yönetimimiz bu kadar az bir bütçe ile böyle bir Belediye başkanlığını bizlere kazandırmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Genel kurul toplantısında; Osmaniye milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MKYK Üyeleri Doç. Dr. Ruhi Ersoy ve İbrahim Karayiğit gündemle ilgili birer konuşma yaptı.

Yeni yönetim kuruluna aday olan; Ali Aksoy, Murat kanlı ve Fahri Kuyulu’da yaptıkları konuşmalarda; birlik ve beraberlik mesajları verdiler, bu seçimin kardeşler arasında bir yarış olduğunu ve MHP’yi iktidara taşımayı hedeflediklerini vurguladılar.

Yapılan konuşmaların ardından Divan başkanlığına listeler sunuldu. MHP Osmaniye İl Gênel kurulunda toplam 632 delege ile bir Milletvekili ile birlikte 633 delege üç aday arasında tercihlerini yapmak üzere sandıkta oy kullandı.

Oy kullanma işlemi saat: 15.00’de sona ererken oyların ayrım ve sayım işlemlerine geçildi.

MHP İl Genel kurulunda toplam617 delege oy kullanırken; Ali Aksoy 163, Murat Kanlı 184, Fahri Kuyulu ise 265 oy alırken, 5 oy da geçersiz sayıldı.

Genel kurulda yeniden Başkanlığa seçilen Fahri Kurulu, seçim yarışının kardeşlik içerisinde geçmesinden dolayı aday arkadaşlarına ve delegelere teşekkür etti.

Kuyulu, geçmiş dönemde hatalarının olduğunu kabul ettiğini belirterek, aday arkadaşları ile kolkola 7 Haziran seçimlerinin zaferi için birlikte çalışacaklarını söyledi.

MHP Osmaniye İl Yönetimi Fahri Kuyulu Başkanlığında; İlham Usta, Salih Karagöz, Adem Kara, Bünyamin Sezer, Fazıl Kubat, İsa Çenet, Ömer Özeri, Eyüp Koca, Zeynep
Gültekin, Metin Yıldız, Hüseyin Çıldır, Ahmet Fettahlıoğlu, Seyfullah Çalışkan, Aysenin Gürel, Mutlu Çerçi, Zeynel Abidin Kadıoğlu, Ahmet Yılmaz, Mustafa Yergüler, Özcan Çevik ve Süleyman Büyükakçalı şeklinde oluştu.

Disiplin Kurulu asil üyelikleri; Nadir Balcı, Recep Korkmaz, İsmail Biçer, Mehmet Berk, Sinan Göktürk, Metin Çatal ve Ercan Batuş’tan oluştu.
Genel kurul sonunda 22 kişilik üst kurul delegeleri de belirlendi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar