19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3411
EURO35.2089
ALTIN2248.4

MHP Aday Adayı Ersoy, ÖZSÜT'te Basınla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Aday Adayı Ersoy, ÖZSÜT'te Basınla Buluştu
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Aday Adayı, parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Park 328 Alışveriş Merkezinde ki Özsüt’te verdiği sabah kahvaltısında basın mensupları ile buluştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Milletvekili Aday Adayı, parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Park 328 Alışveriş Merkezinde ki Özsüt te verdiği sabah kahvaltısında basın mensupları ile buluştu.

Basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Ruhi Ersoy, "Türkiye’nin gündemi,”Hangi kalleş pusu, bir yiğidi ne zaman vuracak" olmamalıdır. Osmaniye'nin gündemi; “Terör , Gavurdağları’ndan ne zaman Çukurova'ya atlayacak" olmamalıdır.Osmaniye, bu süreçte toprağının bereketini, toprağın hareketinden sakınmamalıdır. Osmaniye, kendisini kavramaktan, kollamaktan uzak olan insanların insafına bırakılmamalıdır. Osmaniye, kendi evlatlarına, kendi evlatlarıyla hizmetin yolunu açmalıdır.



Osmaniye aş, iş , ekmek derdinde kıvrananların değil, tok karın dik baş ve mutlu yarınların yaşanacağı bir memleket olmayı hak etmektedir.Bu seçim Kadirli’nin, Düziçi’nin, Sumbas’ın seçimi değil, Osmaniye’nin, Türkiye’nin, Türk Milletinin geleceğinin seçimi olacaktır. Başbakan toprağı olmak, elbette en çok Osmaniye’ye yakışır. Bu seçimde MHP iktidar, hemşerisi olmakla gurur duyduğumuz bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’de başbakan olacaktır. Çünkü Osmaniye’nin kendisine yakışanı yapacağına yürekten inanmaktayız" dedi.



KONGREYE DAVET
21 mart 2015 cumartesi bütün Osmaniyelileri Lider Devlet Bahçeli'nin yanında Ankara Arena kapalı spor salonunda yapılacak olan 11'nci olağan kongreye davet eden Ersoy, " 21 Mart 2015 baharın başlangıcı olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nin 11 ’nci büyük kurultayının da yapılacağı gündür Yeni bahar yeni günü, yeni gün yeni umutları yeşertecektir Ankara, şahlanmış bir iktidar yürüyüşünün görkemine, Bozkurt'un Ergenekon'dan çıkışına bu Nevruz gününde şahitlik yapacaktır 7 Haziran 2015 seçimleri Milletimizin AKP’den kurtuluş günü olurken, aynı zamanda AKP'nin hesap verme gününün de başlangıcı olacaktır Milli irade milliyetçi iradeye dönüştürülerek Türkiye yaşanılabilir güçlü, saygın ve sözü geçen lider bir ülke haline getirilecektir Gece zifiri karanlık olsa da bitecektir Artık şafak sökmek üzeredir. Yeni günde günün aydınlığı ve güneşin bereketi Milliyetçi Hareket Partisi ile gelecektir" dedi.



Yerel basının sorunlarını da yakinen bildiğini belirten Doç. Dr. Ruhi Ersoy, eline imkan geçtiğinde bunu da en iyi bir şekilde çözümleyeceğini belirterek bu vesile ile toplantıya katılan tüm basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar