29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

Memur-Sen Osmaniye il divan toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memur-Sen Osmaniye il divan toplantısı yapıldı
Abone ol
Memursen Osmaniye İl Divan Toplantısı, "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye" sloganıyla, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay'ın katılımı ile yapıldı.
Memursen Osmaniye İl Divan Toplantısı, "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye" sloganıyla, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay'ın katılımı ile yapıldı.

Düzenlenen toplantıda teşkilata seslenen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Günay Kaya, zorlu bir sürecin ardından tarihi kazanımlara imza attıklarını kaydetti. Memur-Sen’in dün olduğu gibi bugün de tüm kamu çalışanlarının ve emeklilerinin daha iyi şartlarda istihdam edilmeleri ve mali, sosyal ve özlük hakları bakımından uluslararası standartların yakalanması adına kararlılıkla mücadele ettiklerini söyledi. Kaya, “Tüm kamuoyu bir kez daha gördü ki, Büyük Memur-Sen ailesi, memuru ve memur emeklisini memnun etmeyen hiçbir anlaşmanın altına imza atmamıştır. Memur-Sen, bağıtlanan Üçüncü Dönem Toplu Sözleşme’yle adeta kendi rekorunu kırmış, kamu görevlilerimizin önüne konan her türlü engeli, angaryayı, duvarları ve zincirleri darmaduman etmiş, enflasyon tepe tepe ezmiştir’’ dedi.

"Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üy" sloganıyla 81 ilde saha çalışmaları başlattıklarını ifade eden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü; “Büyük bir onurla, büyük bir gururla haykırıyoruz ki, Toplu Sözleşme’de zirve yaşanmıştır. Şimdi zaman karar verme zamanıdır. Görüşmelerde destan yazanları ile masaya çakılı kalanları tüm kıymetli kamu çalışanlarımızın iyi ayırt etmesi gerekir. Tüm kamu çalışanı kardeşlerimizi değerler sendikacılığı yaptığımız bu yolda omuz omuza hep birlikte destanlar yazmaya davet ediyorum. Hedefimiz, inşallah 1 milyon üye. Çünkü biz birlikte daha güçlüyüz. Türkiye’nin en büyük emek hareketi olarak, daha güçlü bir şekilde 78 milyon aziz milletimiz, ülkemiz ve tüm dünya mazlumları için sorumluluğumuzu artırmaya devam edeceğiz. Malumunuz ülkemiz birtakım sıkıntılı süreçlerden geçiyor. Terörü tamamen magmaya gömmek için, barış için, kardeşlik için, ekonomik kalkınma ve dev projeler için istikrar sürsün istiyoruz. Dolayısıyla 1 Kasım 2015’te yapılacak seçimlerde istikrar zeminini oluşturacak bir sonuç çıkmasını temenni ediyoruz."

Toplantıda konuşan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Denizli’de güzel bir etkinlikte sendika üyeleriyle bir araya geldiklerini söyledi. Turbay, “2016 yılı için biz 1 milyon üye hedefiyle yola çıkıyoruz. Memur Sen 11 hizmet kolunda Türkiye kolunda yetkilidir. 3. Toplu Sözleşmemizi yaptık. Bu yaptığımız sözleşmeyle memurlarımızın önemli kazanımları oldu. Sadece bizim sendikamıza üye olanlar değil diğer sendikaya üye olanlar da bu sözleşmeden faydalanacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan toplantıya Akparti Osmaniye Milletvekilleri Dr.Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, Toç-Bir Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Akparti Osmaniye İl Başkanı Av.Hamza Tor, Akparti Osmaniye Milletvekili Adayları, Memur-Sen Osmaniye Onursal Başkanı Mücahit Çelik, Memur-Sen Osmaniye İl Temsilcisi Mahmut Kahraman, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sendika başkanları, ilçe başkanları ve işyeri temsilcileri katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar