20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Mehmet Kundakçı, Aday Adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Kundakçı, Aday Adaylığını açıkladı
Abone ol
Yerel seçimler yaklaşırken Osmaniye Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk isim MHP’den geldi.

Yerel seçimler yaklaşırken OsmaniyeBelediye Başkan Aday Adaylığı için ilk isim MHP’den geldi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri için Osmaniye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğunu açıklayan, Osmaniye eski MilletvekiliMehmet Kundakçıbasın toplantısı düzenledi.

İstasyon caddesi üzerindeki Kafe 328’de basın toplantısı düzenleyen Mehmet Kundakçı,  MHP’den Osmaniye Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu söyledi.

21. Dönem MHP Osmaniye Milletvekilliği görevinde bulunan, MHP İlçe Başkanlığı ve parti içerisinde çeşitli hizmetler yapan Kundakçı Osmaniye’ye hizmetin en iyisini vermek için Aday adayı olduğunu belirtti.

45 yıllık siyasal yaşamının bulunduğunu, bunun 35 yılını MHP İlçe Başkanlığı, Milletvekilliği ve değişik parti hizmetleriyle geçtiğini anımsatan Mehmet Kundakçı, Osmaniye’de Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunanlara teşekkür ederek, hayatta olmayanlara rahmet, hayatta olanlara da uzun ömürler dileğinde bulundu.

Osmaniye için projelerinin bulunduğunu belirten Kundakçı, “Bizden önceki Başkanların gerçekleştiremediği projeleri gerçekleştireceğiz. Eksikleri tamamlayarak Osmaniye’mizi gelişmiş, kalkışmış Büyükşehir’e hazırlayacağız. Osmaniye’miz için bir çivi çakana bile teşekkür ediyoruz. Bizden öncekiler yapmadı demiyoruz, elbette belli mücadeleler vererek bir takım hizmetleri getirmişlerdir. Osmaniye’miz ve burada yaşayan insanlar daha iyi hizmetlere layıktır diye düşünerek hareket ediyoruz.”dedi.

Kundakçı Aday adaylığı konusunda “hayırlısı ise olur” diyerek; “31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde liderimiz, Genel Başkanımız ve hemşehrimiz Dr. Devlet Bahçeli beyin memleketi ve seçim bölgesinden aday adayı olma kararı almış bulunmaktayım. İlimize daha önce yapılan hizmetler nedeniyle görev yapan Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederken, yeni projelerimle ve özellikle daha iyi bir yönetimle hizmet etmek için aday oldum”diye konuştu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar