16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4494
EURO34.4565
ALTIN2484.1

Masal Park'ta 23 Nisan Kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Masal Park'ta 23 Nisan Kutlaması
Abone ol
Osmaniye Belediyesi tarafından yapılacak olan ve şu anda prototipinin yapıldığı Osmaniye Masal Park’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı.
Osmaniye Belediyesi tarafından yapılacak olan ve şu anda prototipinin yapıldığı Osmaniye Masal Park’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı.

Osmaniye Valisi Kerem Al ve protokol üyeleri, 7 Ocak Stadyumundan yapılan resmi kutlama törenin ardından Osmaniye Masal Park Tanıtım Merkezine geldi. 

Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından karşılanan vali ve protokol üyeleri Masal Parkın prototipini gezdi.



Aynı esnada ise Başkan Kara, protokol üyelerine bilgiler aktardı.

Vali Kerem Al ve beraberindekiler Masal Parkı gezerken, buraya gelen çocukların bayramlarını kutladı.

Buraya gelen çocuklara 23 Nisan nedeni ile Osmaniye Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca palyaçolar eşliğinde çocuklar eğlendi.

Eski fidanlık arazisi üzerinde yaklaşık 55 dönümlük bir arazide yapılacak olan Masal Parkın tanıtım stantlarını tek tek gezen Kerem Al, projeyi çok beğendiğini ifade etti.



Daha sonra parkın idari binasına geçen Vali Al, parkın maketi önünde daha detaylı bilgiler aldı ve projenin animasyonunu izledi.

Başkanı Kadir Kara, Vali Kerem Al’a Osmaniye Masal Parkın Osmaniye’nin sosyal hayatında ve bölgesel yaşam merkezi olma yolunda çok büyük bir işlevinin olacağını anlattı.

Projeyi yaparken temel hedeflerinin Osmaniye şehrinin sosyal imkânlarını arttırarak, vatandaşların aileleri ile birlikte güzel zaman geçirebileceği ve mutlu anılar kazanacağı, büyük bir aktivite alanı oluşturmak olduğunu ifade etti. 



Başkan Kara, bu projede Türkiye’nin 7 bölgesini her yönü ile tanıtacaklarını, kullanılacak öğelerde tarihi ve kültürel öğelere büyük hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar