25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5758
EURO35.0302
ALTIN2418.7

Mahalle Muhtarları Yemekte Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahalle Muhtarları Yemekte Bir Araya Geldi
Abone ol
TÜRKİYE Muhtarlar Derneği Osmaniye Şubesi yönetimi ve üyeleri, düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler.
TÜRKİYE Muhtarlar Derneği Osmaniye Şubesi yönetimi ve üyeleri, düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Serhat Alabalık Lokantasında ki programda, gündem oluşturan konular hakkında görüş birliği yapmak üzere bir araya gelindiği kaydedildi.

Dernek Başkanı Ahmet Özener, genel merkez ve dernek faaliyetleri hakkında bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili anlatım yaptı. 

Genel merkez tarafından muhtarların özlük haklarıyla ilgili 26 maddelik bir çalışma olduğuna değinen Özener, “Bu maddeler konusunda MHP, CHP, Ak Parti, genel başkanları, Başbakan ve Cumhurbaşkanından randevu talep edildi.

Ziyaretlerimizde bizlerin 26 maddelik özlük haklarımızla ilgili düşüncelerimizi verdik. Yine muhtarlıkların kaldırılmasıyla ilgili söylentiler konusunda görüşlerimizi bildirdik. Ama bu konuyla ilgili federasyonlarında çalışması var.” Dedi.

Geçmiş dönemlerdeki sosyal faaliyetler konusunda da bilgiler veren Özener, “Türkiye genelinde hiç yapılmamış olan muhtarlar gününü kutladık.

Muhtar arkadaşlarımız arasında ziyaretler ve bu ziyaretlerin her birinde kurum müdürlerini de davet ettik. Amacımız birlik beraberlik kaynaşma ve kurum müdürleri ile muhtar arkadaşlarımızı tanıştırmaktı. Ayrıca yine bizler Osmaniye’de bir ilki yaptık ve belediye personeli belediye başkanına biz yemek verdik. Siyasi parti temsilcilerimizle kahvaltıda buluştuk.

Seçim arifelerinde siyasi partilerimizi ziyaretlerine gittik ve hiçbir zaman diyaloglarımızı koparmadık. Ama hiçbir siyasi partiye de ‘biz senin yanındayız’ diye de ödün vermedik. Hiçbir siyasi partiye de ‘bize şunu yapın biz bunu yapacağız’ diye de bir talebimiz olmadı.

Kesinlikle böyle bir şey mümkün değil ve istememizde mümkün değil. Ankara’daki genel merkezimizde bu güne kadar hiçbir arkadaşımız görev almamıştı. Kurultay delegesi bile yoktu. Biz yapılan son seçimlerde üç asıl üç yedek olmak üzere 6 arkadaşımız genel merkez yönetim kurulunda görev alacak.

Çalışmalarımızda hiçbir arkadaşımızın ne düğününü ne de cenazesini ihmal ettik. Elimizden geldiği kadarıyla onları hiçbir zaman yalnız bırakmamaya gayret gösterdik” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar