23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5927
EURO34.7868
ALTIN2405.9

LÖSEV'in "İyilikler TIR'ı" Osmaniye'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
LÖSEV'in "İyilikler TIR'ı" Osmaniye'de
Abone ol
LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) Anadolu'ya Tır dolusu yardım projesi kapsamındaki "İyilikler TIR'ı, Osmaniye’de ailelere çifte bayram yaşattı. Cumhuriyet Meydanı’nda park eden Tır, vakfa kayıtlı ailelere gıdadan giyime, kırtasiyeden oyuncağa kadar çeşitli yardımlarda bulundu.

LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) Anadolu'ya Tır dolusu yardım projesi kapsamındaki "İyilikler TIR'ı, Osmaniye’de ailelere çifte bayram yaşattı. Cumhuriyet Meydanı’nda park eden Tır, vakfa kayıtlı ailelere gıdadan giyime, kırtasiyeden oyuncağa kadar çeşitli yardımlarda bulundu.

2000 yılında hastalığa yakalandığını ve Lösev'inde desteğiyle iyileştiğini belirten 17 yaşındaki Bekir Balçık, "2000 yılında hasta oldum, o zamanlar maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız vardı. Tam o sırada hastanedeki hemşireler bizi LÖSEV ile tanıştırdı. Lösev'le tanıştıktan sonra hayatımda bir çok değişiklikler oldu. İyileştikten sonra bize maddi destekten sonra manevi destekleri de hiç bir zaman eksik etmediler." dedi.

35 AİLEYE YARDIM DAĞITILDI
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Osmaniye Temsilcisi Gülçin Apak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ankara'dan çeşitli hediyeler getirildiğini belirterek, "Lösev TIR'ımız bugün Osmaniye'de. Tüm hediyeler bağışlarla elde edilmiş hediyelerdir. Bu bayramda da çocuklarımızı sevindirmek istiyoruz ve Lösev 16 bin aileye yardım etmeye çalışıyoruz. Lösev gerçekten tedavi edilebilen bir hastalıktır. Osmaniye'de 100'e yakın hastanın olduğunu ve çağırdığımız 35 aileye yardımlarımızı dağıtıyoruz" dedi.

TÜRKİYE'NİN 81 İLİ DOLAŞILACAK
LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Macide Ercan, "Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projemiz kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelerimize yardımlarımızı ulaştıracağız. Anadolu’nun yollarında, köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli yavrularımızı güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin 81 ilini dolaşacağız. Osmaniye ikinci durağımız oldu ve bundan sonra Hatay Gaziantep olarak devam edeceğiz. Türkiye genelinde yıl boyunca iyilikler Tır'ında ailelerimize yardımlarımız sürecek. Burada en büyük gücümüz gönüllülerimiz ve bağışçılarımızdır. Onların verdiği destekler yardımlarımız daha etkili oluyor. Tır'ımızda gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımlarımız LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklarımız ve aileleri dağıtımını yaptık.
Lösev Sosyal Hizmet Sorumlusu Bengisu Dörtkardeş, dağıtıma gelemeyen aileler yardımların kargo yoluyla ulaştırılacağını sözlerine ekledi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar