16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5139
EURO34.5401
ALTIN2494.1

Liseli arkadaşlar, 39 yıl sonra buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Liseli arkadaşlar, 39 yıl sonra buluştu
Abone ol
Osmaniye Endüstri Meslek Lisesi (EML) Torna-Tesviye Bölümü 3-B sınıfı 1977 yılı mezunları, 39 yıl sonra bir araya geldiler.
Osmaniye Endüstri Meslek Lisesi (EML) Torna Tesviye Bölümü 3-B sınıfı 1977 yılı mezunları, 39 yıl sonra bir araya geldiler.

Düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Mimar Haydar Aktürk, mezuniyetin 39 yıldan sonra yine bir arada olmanın mutluluk verdiğini belirterek, "Öncelikle aramızda olan bugünkü okul müdürümüz Reşit Pırnaz hocama, bizim dönemde öğretmenimiz olan sayın Osman Mart hocama ve siz değerli arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum.

İkinci hoş geldiniz de değerli bayanlara, hepiniz hoş geldiniz. Bizler her yıl bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ancak yaş ilerledikçe toplanma sayısı da gittikçe azalıyor. Yaş ilerledikçe hastalıklar artıyor, torunlar artıyor. Akraba ziyaretleri, doktor kontrolleri fazlalaştıkça, buraya gelen arkadaş sayısı da azalıyor.

Tabii ki yine de bugün burada 25 kişi bir aradayız. İnşallah bir dahaki sene Eylül ayında veya biraz daha önce, mezuniyetimizin 40. Yılını da inşallah hep beraber kutlayacağız. Bizler sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyuz. Ancak bazı arkadaşların daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Dışarıda olan arkadaşlarımızdan katılım çok az ama duyarlı olan arkadaşlarımız yine gelir. Biz yine gelemeyenlere buradan selam gönderiyoruz. İnşallah bir dahaki sefere onlarla da beraber olacağız. Tekrar hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum." dedi.

Öğrencileri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Öğretmen Osman Mart duygularını ifade ettiği konuşmasında yaş 35 denmesini hatırlatarak, "Biz 39. Yıldayız demek ki yarıyı geçmişiz." diye konuştu.

Bugünkü Endüstri Meslek Lisesi Müdürü olan Reşit Pırnaz ise birlikteliğin 39 yıldır devam etmesinin önemini vurguladı. Pırnaz şöyle devam etti: "Ben öncelikle bu güzel birlikteliği sağlayan Haydar beye teşekkür ediyorum. Sizleri 39 yıl sonra olmasına rağmen böyle ilk günkü heyecan içinde ve öğrencilik yıllarınızın sevgisini yaşadığınızı görünce, kendi dönemimizi sorgulamaya başladım. Ben okul müdürü olarak sizlerin aranızda olmaktan çok mutlu oldum. İnşallah ileriki yıllarda bu birlikteliği daha güzel daha iyi bir şekilde yaşarsınız. Katılan katılamayan herkese çok teşekkür ediyorum"

Toplantı daha sonra katılanların bugünkü durumlarını ifade etmeleri ve sohbet ortamında devam etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar