29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

Kurumlarda bayramlaşma törenleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurumlarda bayramlaşma törenleri
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi, Özden Huzurevi'ni ziyaret ederek, büyüklerimizin bayramlarını kutladılar. 

Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi, Özden Huzurevi'ni ziyaret ederek, büyüklerimizin bayramlarını kutladılar. 

Ziyarette Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve  İsmail Kaya, Osmaniye eski Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice,  kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri de bulundu. 



Vali Coşkun, burada yaptığı konuşmada, "Ramazan Bayramı münasebetiyle bugün siz büyüklerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyor, daha nice bayramlara sağlık ve afiyet içerisinde ulaşmayı temenni ediyorum."dedi. Vali Coşkun, büyüklerimize hayırlı, sağlıklı ve uzun bir ömür dileyerek sözlerini noktaladı.        

Vali Coşkun ve protokol mensupları bayramlaşma programı boyunca Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, yakından ilgilendiler. Huzurevi sakinleri de şarkı ve şiirleri ile bayramlaşma programına renk kattılar. 

Bayramlaşma programının son bölümünde Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları İl Jandarma personeli ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaştılar. 

İlk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek jandarma personelinin bayramlarını kutlayan Vali Coşkun ve protokol mensupları daha sonra Polisevinde İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı.

Vali Coşkun, tüm güvenlik mensuplarımızın bayramını kutlayarak, sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlara hep birlikte ulaşmayı temenni etti.
 
Bayramlaşma programı, Polisevindeki programla son buldu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar