18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5373
EURO34.7954
ALTIN2490.5

Kumcu: Şehit ve Gazi kavramları bizim için kutsaldır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kumcu: Şehit ve Gazi kavramları bizim için kutsaldır
Abone ol
Osmaniye Ülkücü İşçiler Derneği'nin yeni yönetimi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.
Osmaniye Ülkücü İşçiler Derneği'nin yeni yönetimi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Osmaniye Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan olağanüstü kongre ile Ülkücü İşçiler Derneği Osmaniye İl Başkanlığa seçilen Murat Kumcu ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretleri, şehit aileleri ve gazilere oldu.

Dernek ile ilgili bilgiler aktaran başkan Murat Kumcu, “Yönetimde yer alan arkadaşlarımızla ilk ziyaretimizi vatan toprağı için canlarını vermiş şehitlerimizi temsil eden ve gazi olmuş kardeşlerimizin temsil edildiği derneği ziyaret ederek başlamak istedik. Şehitlik ve Gazilik kavramları bizim için kutsaldır. Bu vesile ile şehitlerimize Allahtan bir kez daha rahmet diliyor Gazilerimize de şifalar diliyorum. Dernek çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmak en büyük hedeflerimizdendir." Dedi.

Osmaniye Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Durmuş Öksüz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Derneğimizin genel merkezi Ankara da dernek olarak 2006 yılında Osmaniye’de faaliyete geçtik. Daha önce küçük bir ofis şeklinde olan derneğimizin yeri 2. katta idi bu da üyelerimiz için zor oluyordu.

Dernek binası için MHP Genel Başkanı hemşerimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ve Belediye Başkanımız Kadir Kara Beyler mevcut binamızı bize tahsis ettiler. Allah onlardan razı olsun. Kamu yararına faaliyet yürüten bir derneğiz üyelerimizin her zaman yanında olarak sorunlarını çözmede öncülük ediyoruz. Osmaniye olarak 231 şehidimiz var bugün ise hastane evlerinde tedavi gören 8 askerimiz var." şeklinde konuştu.

Başkan Öksüz, Ülkücü İşçiler Derneği Osmaniye İl Başkanı Murat Kumcu'ya teşekkür ederek, günün anısına derneğin flamasını hediye etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar