20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Köy Muhtarı’na Ağaç Katliamı, İddiası!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köy Muhtarı’na Ağaç Katliamı, İddiası!..
Abone ol
Osmaniye’nin Çardak Köy Muhtarı Melihşah Çenet’in, aynı soyadı taşıyan köyündeki İbrahim Çenet’in dikmiş olduğu 50 ceviz ile 50 zeytin fidanını yerinden sökerek, yerine soğan dikilmesi olayı ile ilgili hakkında dava açıldı.
Osmaniye’nin  Çardak Köy Muhtarı Melihşah Çenet’in, aynı soyadı taşıyan köyündeki İbrahim Çenet’in dikmiş olduğu 50 ceviz ile 50 zeytin fidanını yerinden sökerek, yerine soğan dikilmesi olayı ile ilgili hakkında dava açıldı.

Osmaniye’nin merkeze bağlı Çardak Köyünde, Köy Muhtarı’nın yanında getirdiği ve Milli Emlak Görevlisi olduğunu söylediği 2 kişi ile birlikte, dikili arazideki; 50 ceviz ile 50 adet Zeytin fidanının herhangi bir mahkeme kararı gösterilmeden söküldüğü iddia edildi.

Osmaniye’nin Çardak Köyünde oturan ve olayla ilgili mağdur olduğunu söyleyen İbrahim Çenet, Köy Muhtarı’nın herhangi bir mahkeme kararı olmadan diktiği ceviz ve zeytin fidanlarını söktürmesi, ardından da aynı yere soğan dikilmesi olayı ile ilgili dava açtığını söyledi.

Çardak Köyünde yaşanan olayla ilgili olarak, fidanları yerinden sökülen İbrahim Çenet; Bir kısmı hazine arazisi , bir kısmı ise halen davalı bulunan hazine arazisi olduğu halde halen davalı bulunan yerde 3 yaşında 50 adet ceviz ile 50 adet zeytin ağacı diktiğini belirterek; buradaki ceviz ve zeytin fidanlarının sökülmesi için Köy Muhtarı Melihşah Çenet’in  yanında iki kişi ile gelerek ve bunların Milli Emlak Müdürlüğünden olduğunu söylemek suretiyle, ellerinde herhangi bir karar olmadan fidanları söktüğünü söyledi.

Bu olayın Köy Muhtarı tarafından keyfiyet ve adli açıdan da  düşündürücü olduğunu söyleyen Çenet; “Arazideki fidanların tamamı sökülmüştür. Köy Muhtarı, yanında getirdiği Milli Emlak Memuru olarak tanıttıkları kişiler kimliklerini bile vermemişlerdir.

Sökülen Ceviz ve Zeytin fidanlarının yerine bir gün sonrasına soğanları kim veya kimlerin diktiğini merak ediyor ve sorma gereksinimi duyuyorum. Köy Muhtarı elinde herhangi bir mahkeme kararı olmadan, ceviz ve zeytin fidanlarını yerinden sökme hakkına hangi kanununun, hangi maddesi gereğince sahip olduğunu merak ediyorum”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar