29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

Koncuk: İhanetin hesabını bu millet burnunuzdan fitil fitil getirecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Koncuk: İhanetin hesabını bu millet burnunuzdan fitil fitil getirecek
Abone ol
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, çözüm süreci zarar görmesin diye terör örgütünün savaş için aldığı bütün tedbirlerin görmemezlikten gelindiğini belirtti.
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, çözüm süreci zarar görmesin diye terör örgütünün savaş için aldığı bütün tedbirlerin görmemezlikten gelindiğini belirtti.

Koncuk, "Bunları görmezden gelen o hainler, bunları görmezden gelen o valiler ve kaymakamlar, nereye giderseniz gidin, eninde sonunda bu yaptığınız ihanetin hesabını bu millete ve şehitlerimize vereceksiniz. Kaçışınız yok. Vicdanlarınız ne kadar rahat bilmiyorum. Bugün rahat olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ama yarın bu yaptıklarınızın hesabını bu millet burnunuzdan fitil fitil getirecek." dedi.


Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk

Türkiye Kamu-Sen Osmaniye Teşkilat Buluşması yapıldı. Düzenlenen programa Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk da katıldı.

Bizim Ev Restaurant’ta düzenlenen yemekli toplantıda açılış konuşması yapan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Osmaniye Temsilcisi Ahmet Kandemir, tüm katılımcılara teşekkür etti.


Türk Eğitim-Sen Osmaniye Temsilcisi Ahmet Kandemir

Programa katılan MHP Osmaniye Milletvekili ve Türkiye Kamu-Sen daimi Üyesi Doç.Dr. Ruhi Ersoy da Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı TÜRKAV’ın bugünkü Türkiye Kamu-Sen’in ilk temeli olduğunu ifade eden Milletvekili Ruhi Ersoy, “TÜRKAV, sendikal faaliyetlerin başlaması ile birlikte, Türkiye Kamu-Sen’in oluşmasına zemin hazırlamıştır.
Biz o zamanlar üniversite öğrencisiydik. Faaliyet alanımız da o zamanki adıyla Bizim Ocak içerisindeydi ve TÜRKAV teşkilatındaydı.


MHP Osmaniye Milletvekili Doç.Dr. Ruhi Ersoy



Türkiye Kamu-Sen, zamanla büyüyen ve Türkiye’nin en büyük sendikası olan, devlet ile çalışanını birbirine düşman etmeden çalışan ve dünyada hiçbir örneği olmayan bir sendikal faaliyet ile çalışan, idealistlerin topluluğu oldu. Ben inanıyorum ki; dünya literatüründe Türk Kamu-Sen’in duruşu tezlere konu olacaktır” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise konuşmasına son zamanlarda artan şehit haberlerine değinerek başladı. Koncuk, “Dünü çok çabuk unutuyoruz. Bildiğiniz gibi bir çözüm süreci esaretini hep birlikte yaşadık. Bu çözüm süreci başlamazdan önce bizlere neler anlatıldı? Dediler ki; Anaların göz yaşları dinecek. Türkiye’de kardeşlik hakim olacak. Huzur hakim olacak dediler. Böyle değil miydi? Bu çözüm sürecinde, o zamanın Başbakan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay beni de aradı. Dediki; Sayın başkanım sizi Akil Adamlar arasında görmek istiyoruz. Hani bir Akil Adamlar oluşturdular ya, beni de Akil Adamlar arasında görmek istediklerini belirten bir telefon görüşmesi yaptık. Ben tabiî ki inanmadığım bir sürecin içinde olamayacağımı ifade ettim.



Bu Akil Adamlar Türkiye’nin neresine gittiyse, orada bunların karşısında duran Türkiye Kamu-Sen mensupları olmuştur. Türkiye Kamu-Sen mensupları o sözde ihanetin, o Akil Adamların karşısında olmuştur. Hatta o zamanlar Balıkesir’de protestoya katılan arkadaşlarımız için dava açılmış, yargılanmışlardır. Ben de bu yargılanmaları protesto ettiğim için, Balıkesir Adliyesi önünde yaptığım konuşmamdan dolayı, mahkeme heyetini tehdit etmemden dolayı yargılandım. Ama söyleyeceklerimizi söyledik, yapacaklarımızı yaptık. Şimdi çabuk unutuyorlar dedim ya. Anaların göz yaşı dinmedi. Hatta bir şehit cenazesinde bir üyemizin ağzını okuyarak, hakaret davası açtılar. Aman dikkat edin, bunlar ağız okuyor ya, niyetinizi de okuyabilirler. Allah’a şükür üyemiz davayı kazandı.



Şimdi ne yapalım bir şey demeyelim mi? Şimdi siz, çözüm süreci denilen bu süreçte; asfaltın altına bombalar yerleştirilirken, tonlarca patlayıcı yerleştirilirken, şehirlere silah yığınağı yapılırken, bunu görmeyeceksiniz, bu terör örgütünün savaş için aldığı bütün tedbirleri görmeyeceksiniz. Peki niye? Çözüm süreci zarar görmesin diye. Ama kardeşim bu asfaltın altına bombayı niye döşesin. Ben bunun adına hainlik diyorum. Herkes şunu bilsin; Bu milletin içerisinde bunları görmeyenler olabilir. Ama bu milletin içerisinde öylesine dinamik insanlar var ki, bunlar unutmayacak.

Bunları görmezden gelen o hainler, bunları görmezden gelen o valiler ve kaymakamlar, nereye giderseniz gidin, eninde sonunda bu yaptığınız ihanetin hesabını bu millete ve şehitlerimize vereceksiniz. Kaçışınız yok. Vicdanlarınız ne kadar rahat bilmiyorum. Bugün rahat olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ama yarın bu yaptıklarınızın hesabını bu millet burnunuzdan fitil fitil getirecek.

Ya 7 Haziran’dan bugüne 300 civarında şehit sayısı. Biz vatanımız için tabiî ki canımızı yine vereceğiz. Biz vereceğiz de birilerinin hatası için biz canımızı niye verelim? Bir işin bu tarafı var. Canımızı seve seve verilim. Ama birileri ihanet etti diye benim evladım neden can versin? Bunun hesabını sormak gerekmez mi? Şehitlik ayrı bir hadise, onların hatası ayrı bir hadise. Bunları asla unutmadan yolumuza devam edeceğiz. Çözüm süreci ile ilgili eleştiri hakkımız bakidir. Bunu da herkes böyle bilsin” diye konuştu.

Koncuk, ayrıca Türkiye Kamu-Sen olarak her zaman askerin ve polisin yanında olduklarını da ifade etti.

Toplantı, plaketlerin verilmesi ve İLKSAN Osmaniye temsilcilerinin tanıtımı ile sona erdi.








  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar