23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5739
EURO34.8881
ALTIN2432.5

Konaklama tesisindeki Muhtarlarla buluştu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konaklama tesisindeki Muhtarlarla buluştu!
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Suriyeli misafirlerin barındığı Osmaniye Konaklama Tesisindeki 7 mahallenin yeni seçilen muhtarları ile toplantı yaptı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Suriyeli misafirlerin barındığı OsmaniyeKonaklama Tesisindeki 7 mahallenin yeni seçilen muhtarları ile toplantı yaptı.
 
Vali Coşkun, toplantı başında yaptığı konuşmada, yeni seçilen muhtarlara görevlerinde başarılar dileyerek, “Muhtarlarımızdan beklentimiz, kamp yönetimiyle birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri ve burada barınan Suriyeli misafirlerimizin sorun ve taleplerini yönetime, yönetimin Suriyeli misafirlerimizden beklentilerini de onlara iletmeleridir. Tabir-i caizse arada bir köprü vazifesi görmelerini istiyoruz” diye konuştu.
 
Sözlerinin devamında Osmaniye Konaklama Merkezi’nin çadır kentten konyetnır kente dönüştürüldüğünü ve yapılan bu değişikliğin imkânları daha da düzelttiğini belirten Vali Coşkun, “Bizim gayretimiz sizleri rahat ettirmek. Ama bu elbette sadece bizim gayretimizle olmaz, sizlerin de bu konuda çaba sarf etmeniz gerekiyor. Burada, toplumsal yaşam açısından uyulması gereken bazı kurallar var, bu kurallara uyulmasını bekliyoruz. Kampta yaklaşık 15 Bin Suriyeli misafirimiz var, bu az bir sayı değil.  Kampımızın kalabalık olmasından kaynaklanan bazı sorunlar olabilir ama muhtarlarımızın işbirliği ile bu sorunların hepsini aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 
Kamp yöneticilerinin zaman zaman muhtarlarla toplantı yapacağını belirten Vali Coşkun, toplantılarda Suriyeli misafirlerin uyması gereken kuralların, kamp yönetiminin Suriyeli misafirlerden beklentilerinin dile getirilmesinin yanı sıra kampta barınan misafirlerin de talep ve sorunlarının dinleneceğini ifade etti.
 
Vali Coşkun’un konuşmasının ardından Muhtarlar söz alarak mahallelerinin sorun ve taleplerini Vali Coşkun’a ilettiler.

Vali Coşkun, kendisine iletilen sorun ve taleplerin değerlendirilerek, imkânlar ölçüsünde çözüm bulunmasına gayret gösterileceğini kaydetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar