24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5877
EURO34.9245
ALTIN2427.6

Komutan’dan Osmaniye Valiliğine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Komutan’dan Osmaniye Valiliğine ziyaret
Abone ol
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Osmaniye Valiliğini ziyaret etti. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Osmaniye Valiliğini ziyaret etti. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Valilik önünde Vali Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcıları Adem Yılmaz, Hakan Ezgi ve Metin Esen, İçişleri Bakanlığına bağlı kamu kurum müdürleri tarafından karşılandı.
İlk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin daha sonra Valilik makamında Vali Ömer Faruk Coşkun ile bir süre görüştü. Ziyarette Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan da yer aldı.



Valilik makamında gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Ömer Faruk Coşkun, “Sayın Bakanımızı ve Jandarma Genel Komutanımızı ilimizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İlimize hoş geldiniz” dedi.
 
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ise Vali Coşkun’a nazik ev sahipliği nedeniyle teşekkür ederek, “Osmaniye’nin ve bölgenin huzur ve güvenliği için görev ifa eden jandarmamızın, emniyetimizin ve görevli bütün kurumlarımızın uyum içinde, tam bir koordinasyon içinde çalışmalarına verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de Jandarma Genel Komutanımızla birlikte bugün hem arkadaşlarımızın güvenlikle ilgili yaptığı, terörle mücadeleyle ilgili yaptığı çalışmaları yerinde görmek hem onların taleplerini dinlemek hem de bugüne kadar gerçekten Adana Bölge Komutanlığı maiyetinde çalışan bütün birimlerimizin elde ettiği güzel başarılar nedeniyle kendilerine teşekkür etmek için ziyarette bulunduk. Allah emeklerini zayi etmesin. İnşallah bundan sonra da daha güzel başarılara hep birlikte imza atmayı Cenabı Allah nasip eder.”diye konuştu.

Vali Coşkun ise hem Emniyet Müdürlüğü hem de Jandarma Komutanlığı ile güzel bir uyum içinde faaliyetlerini yürüttüklerini ifade ederek, “Sizlerin de desteği ile güven ve huzur ortamını daha da ileriye taşımak için bu gayreti devam ettireceğiz.”dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar