25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.561
EURO35.0233
ALTIN2434.0

Kızkalesi Medya Günleri’nin tanıtımı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kızkalesi Medya Günleri’nin tanıtımı yapıldı
Abone ol
Erdemli Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu sene 3.’sü yapılacak olan Kızkalesi Medya Günleri kapsamında, Erdemli Belediyesi Basın Yayın Müdürü Adem Arslan ve İletişim Danışmanı Fethiye Özdal Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ni (OGC) ziyaret etti.

Erdemli Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu sene 3.’sü yapılacak olan Kızkalesi Medya Günleri kapsamında, Erdemli Belediyesi Basın Yayın Müdürü Adem Arslan ve İletişim Danışmanı Fethiye Özdal Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ni (OGC) ziyaret etti.

Ziyarette basın mensuplarına 3. Kızkalesi Medya Günleri Yerel Basın Yarışması ile ilgili bilgi veren Adem Arslan, “Öncelikle Osmaniye’nin ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin bizim için ayrı bir yeri ve değerinin olduğunu bildirmek istiyorum. Belediye Başkanımız sayın Mükerrem Tollu da sizlere selamlarını gönderdi.

Geleneksel olarak düzenlediğimiz ve her sene çıtasını biraz daha yükselttiğimiz Kızkalesi Medya Günleri’nin bu sene 3.’sünü gerçekleştireceğiz. İlkini 4 ilin katılımı, ikincisini 7 ilin katılımı ile yaptığımız Kızkalesi Medya Günleri’ni bu sene inşallah 16 ilimizin katılımı ile yapacağız. Dolayısıyla Adana, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Aksaray, Konya, Niğde, Karaman, Nevşehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Ankara, Mersin il ve ilçelerinde yerel yayın yapan medya kuruluşlarını kapsayan bir organizasyondur.

Her sene üzerine ekleyip bu projenin ulusal bir hale gelmesi noktasında önemli adımlar atıyoruz. Yerel medya kuruluşlarının, resmi kurumların, sivil toplum örgütlerinin, akademik çevrelerin birbirleri ile iletişim kurmalarını sağlayan organizasyonda, çeşitli konularda gerçekleştirilecek panel, konferans ve söyleşilerin yanı sıra, yerel yayıncılığın gelişmesi ve güçlenmesini desteklemek amacıyla ‘Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri’ adıyla bir yarışma da düzenlenmektedir” dedi.

Diğer yandan etkinlik kapsamında Çalıştay da düzenlendiğini hatırlatan Arslan, “29, 30 Eylül ve 1 Ekim 2017 tarihlerinde Kızkalesi’nde gerçekleştirilecek olan 3. Kızkalesi Yerel Medya Günleri’nde icra edilecek olan basının sorunları çalıştayının bu yılki ana teması ‘Medya ve Kadın’ olarak belirlenmiştir.

Erdemli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Kız Kalesi Yerel Medya Günleri’ne 10 Farklı Üniversiteden oluşturulan bir akademik danışma kurulu destek vermektedir. Yarışmaya son başvuru tarihi ise 15 Eylül’dür” diye konuştu.
2016 yılına ait eserlerin katılabileceği Yarışmanın Kategorileri şöyle:

Yılın En İyi Yerel Televizyon Kadın Haber Sunucusu, En İyi Yerel Televizyon Erkek Haber Sunucusu, En İyi Yerel Televizyon Erkek Sunucusu, En İyi Yerel Televizyon Kadın Sunucusu, Türkçeyi En İyi Kullanan Yerel Televizyon Sunucusu, En İyi Yerel Televizyon Haber Muhabiri, En İyi Yerel Televizyon Haber Programı, En İyi Yerel Televizyon Spor Programı, En İyi Yerel Televizyon Kültür-Sanat Programı, En İyi Yerel Televizyon Eğitim Programı, En İyi Yerel Televizyon Ekonomi Programı, En İyi Yerel Kadın Radyo Sunucusu, En İyi Yerel Erkek Radyo Sunucusu, En İyi Yerel Radyo Programı, Türkçeyi En İyi Kullanan Yerel Radyo Sunucusu, En İyi Yerel Dergi Tasarımı, En İyi Yerel Dergi Haber Fotoğrafı, En İyi Yerel Dergi Haber Muhabiri, Türkçeyi En İyi Kullanan Yerel Dergi, En İyi Yerel Dergi Araştırma-İnceleme Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Dergi Söyleşisi, En İyi Yerel Dergi Ekonomi Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Dergi Sanat Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Gazete Haberi, En İyi Yerel Gazete Tasarımı, En İyi Yerel Gazete Haber Fotoğrafı, En İyi Yerel Gazete Araştırma-İnceleme Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Gazete Söyleşisi, En İyi Yerel Gazete Ekonomi Köşesi/Sayfası, En İyi Yerel Gazete Spor Sayfası/Sayfası, En İyi Yerel Gazete Muhabiri, Türkçeyi En İyi Kullanan Yerel Gazete, En İyi Yerel Gazete Spor Muhabiri, En İyi Ulusal Haber Ajansı Yerel Temsilcisi, En İyi Yerel İnternet Haber Sitesi, En İyi Yerel İnternet Haber Sitesi Tasarımı, Türkçeyi En İyi Kullanan Yılın En İyi Yerel İnternet Haber Sitesi ve Onur Ödülü.

Adem Arslan, Yarışma Kategorileri ile Yarışma Başvurusu ve gerekli bilgilere http://kizkalesimedyagunleri.com internet adresinden ulaşılabileceğini bildirdi ve basın mensuplarını yarışmaya katılmaya davet etti.

Ziyaretten dolayı Adem Arslan ve Fethiye Özdal’a teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Erdemli Belediyesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 3 yıldır yerel medyaya yönelik etkinlik yapmaktadır. Yerel medyanın desteklenmesi anlamında çok güzel bir proje olarak gördüğümüz bu etkinliğe daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Osmaniye olarak gerekli katılımı yapacağız inşallah” diye konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar