25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5185
EURO34.9963
ALTIN2433.1

Kız Kalesi Medya Günleri Yarışma Duyurusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kız Kalesi Medya Günleri Yarışma Duyurusu
Abone ol
Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen Kız Kalesi Medya Günleri Yarışması’nın ikincisi düzenleniyor.
Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen Kız Kalesi Medya Günleri Yarışması’nın ikincisi düzenleniyor.

Yarışma için başvuruların başladığı bildirildi.

Erdemli Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Yayın Müdürü Adem Arslan, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı’yı ziyaret etti.

Ziyaretinde Kız Kalesi Medya Günleri Yarışması ile ilgili bilgi veren Arslan, “Geçen yıl birincisini düzenlediğimiz Kız Kalesi Medya Günleri Yarışması’nın bu sene ikincisini düzenliyoruz.

Yarışma; Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis illerinin yerel medya temsilcilerine açıktır.

Yarışma, 2015 yılında yapılmış ve yayınlanmış eserleri kapsamaktadır. Son başvuru tarihi 30 Eylül 2016’dir” dedi.

Yarışmanın şartları ile ilgili kısa bilgi veren Adem Arslan, “Yarışmaya katılacak olan yerel radyo ve televizyon katılımcıları, yarışmaya katılmak istedikleri program, haber vb. kategorilerden üçer adet farklı bölüm görüntülerini en fazla beşer dakikalık olacak şekilde DVD ortamında yarışma müracaat adresine elden ya da posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Görsel/İşitsel medyadaki alanlar için gönderilecek çalışmalar, 1920x1080 H264 codec veya SD standartta yayıncılık yapan kuruluşlar için DV veya HDV PAL formatı olmalıdır.

Yarışmaya katılacak olan yerel dergi ve gazete katılımcıları, yarışmaya katılmak istedikleri dallardan beşer tane materyali hem birebir kendisi ya da renkli kopyası ile hem de DVD ortamında yarışma müracaat adresine elden ya da posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Yarışma şartnamesinin genel içeriğine http://www.kizkalesimedyagunleri.com internet adresinden ulaşılabilir ve daha kapsamlı bilgi elde edilebilir” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Geçen seneki organizasyon bize göre çok mükemmeldi.

Ayrıca çok güzel ev sahipliği yapmıştınız. Bu seneki organizasyonun daha da iyi olacağı inancındayım.

Bizler bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı şahsınızı ve sayın Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’yu kutluyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar