18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5256
EURO34.7676
ALTIN2492.5

Kick Boks Dünya ve Avrupa Şampiyonasına katılacaklar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kick Boks Dünya ve Avrupa Şampiyonasına katılacaklar
Abone ol
TÜRKİYE Kick Boks şampiyonu olan milli sporculardan Osmaniyeli Oktay Çakar ve Uğur Selçuk Öner, Kick Boks Dünya ve Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazanarak kentin gururu oldular.
TÜRKİYE Kick Boks şampiyonu olan milli sporculardan Osmaniyeli Oktay Çakar ve Uğur Selçuk Öner,  Kick Boks Dünya ve Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazanarak kentin gururu oldular.


14 – 22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ordu Merkez Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası katılan Oktay Çakar, 94 kilogramda Point fighting kategorisinde Ankaralı rakibi ile yaptığı final karşılaşmasında 9 sayı alarak Türkiye Kickboks Şampiyonu oldu. Diğer yandan Uğur Selçuk Öner ise 74 kilogramda Light Contakt kategorisinde Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.


100.Yıl Kickboks Spor Kulübü Milli Antrenör Kenan Karık, yarışmalara Türkiye geneli, minikler yıldızlar ve gençler kategorisinde 3 bin 800 sporcu katıldığını, Osmaniye’den katılan 35 sporcu ile ise 14 derece elde ederek başarılarını bir yenisini daha eklediklerini söyledi.


Ayrıca minikler kategorisinde 44 kilogramda Burhan Karık’ında Türkiye Şampiyonu olduğunu belirten Kenan Karık, Osmaniye’ye 3 Türkiye şampiyonluğu, 3 Türkiye ikinciliği ve 8’de Türkiye üçüncülüğü alıp birçok ili geride bırakıp muhteşem bir başarı elde ettiklerini söyledi.


Sporcularını başarılarından dolayı tebrik eden Antrenör Kenan Karık, “Kick Boks Türkiye Şampiyonu olan Oktay Çakar, 06-14 Eylül Tarihleri arasında İtalya Rimini kentinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Bunun için Niğde Demirkazık Sporcu ve Kamp Eğitim merkezinde dünya şampiyonası için çalışacağız. Ayrıca Uğur Selçuk Öner kardeşimizde Ekim ayında Slovanya’ya düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına katılacaktır. Sporcularıma şimdiden başarılar diliyor, inşallah kente madalyalarla dönerek Türkiye ve Osmaniye’nin gururu olmalarını temenni ediyorum.” Dedi.


DESTEK BEKLİYORUZ
Kısıtlı imkanlarla şampiyonalara hazırlandıklarını ve buna rağmen müsabakalardan derecelerle döndüklerini belirten Milli Sporcu Oktay Çakar ise, “Bizlere Antrenörümüz Kenan Karık, ailemiz, Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü haricinde hiçbir destek görmüyoruz. Bizler Osmaniyeli sporcular olarak kentin adını Türkiye ve Avrupa ülkelerinde duyuruyoruz. Maddi ve manevi her konuda diğer spor branşlarına verilen destekler gibi bizlere de destek olunmasını bekliyoruz” dedi.


Geçtiğimiz yıl Polonya’da düzenlenen Kickbopks Avrupa şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Milli Sporcu Alper Çakar ise kendilerine bu konuda sahip çıkılmadığını belirterek, Osmaniye’nin adını her yerde en iyi şekilde duyurduklarını sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar