19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7

Kendi paranızla yapılan hizmete ihanet ediyorsunuz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kendi paranızla yapılan hizmete ihanet ediyorsunuz!
Abone ol
Osmaniye’de yapılan hizmetlerin hor kullanılması ve güzelliklerin çirkinleştirilmesi olayları ile ilgili, başka illerden gelen konuklarımıza karşı “Yüzümüz kızarıyor!”
Osmaniye’de yapılan hizmetlerin hor kullanılması ve güzelliklerin çirkinleştirilmesi olayları ile ilgili, başka illerden gelen konuklarımıza karşı “Yüzümüz kızarıyor!”

Osmaniye’de Karaçay vadisi üzerinde yapılan çalışmaların halkın dinlenme ve eğlenme yeri olarak hizmete girmesinin ardından yaşanan olumsuzluklar kısa sürede kendini göstermeye başladı.

Osmaniye Valiliği, İl Özel İdaresi tarafından Fakıuşağı köprüsü ile Sanayi sitesi arasındaki alanda yapılan düzenleme ve Belediye tarafından yaptırılan asma köprü ile kente kazandırılan güzelliklerin, kendini bilmez insanlar tarafından kısa sürede güzelliklerinin bozulması duyarlı insanlarca tepki görmeye başladı.



Osmaniye’de yaşayanlar kendilerine sunulan hizmet alanlarını temiz  ve sağlıklı kullanmamakla, il dışından gelen insanların tepkilerini almaya başladılar.

Osmaniye’nin Karacalar köyü sınırları içerisindeki  Karaçay vadisi üzerindeki gölette Valilik ve İl Özel idaresi tarafından yapılan çalışmalarla düzenleme yapıldı.

Belediye mesire alanına kadar uzanan Karaçay göletindeki yapılanma sayesinde  doğal bir göl oluşturularak, karşılıklı olarak yürüyüş yolu ve dinlenme yerleri yapıldı.

Osmaniye Belediye’sinin de katkıları bulunan İl Özel İdaresi’nce yapılan bu çalışmaların sonunda kente güzel bir görünüm kazandırıldı.



Osmaniye’ye gelen konukların ağırlanabileceği, görsel olarak izlemesi için götürülebilecek yerler arasında önemli yeri bulunan Karaçay göleti’nin hizmete girmesinin ardından bir ay gibi bir süre geçmeden, ziyaret edilebilecek durumu tartışılır hale gelmiş bulunuyor.

Karaçay göleti çevresindeki yürüyüş alanları ile oturma banklarının çevresindeki çirkinlikleri yapanların Osmaniye kenti adına ne yapmak istediğini merak ediyoruz?

Tahta barakadan yapılan dinlenme yerinde ateş yakıp, alkol alanlar. Yürüyüş parkuru üzerinde aldıkları alkol şişelerini taşların üzerinde kıranlar.. Oturdukları bankların yanına çöplerine atanlar…
En önemlisi de Valilik uyarı  levhasını “atış poligonu” gibi görerek levhaları kurşunlarla delik deşin edenler…

Osmaniye için yapılan bu hizmeti kirletenler, gidenlerin oturabilecek yerlerini engelleyenler için Valilik makamının bu konuda görevli çalıştırması ve bu görevlilere  uyarı veya ceza yazma yetkisi vermesini öneriyoruz.

Osmaniye’mizin güzelliklerinden biri olan Karaçay göl vadisi’nin “duyarsız insanlardan” korunması için gereken uyarı ve gerektiğinde cezalandırılması amacı ile Valilik makamı veya Belediye tarafından personel görevlendirilmesini istiyoruz!






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar