19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3415
EURO35.1222
ALTIN2238.7

Kaza Zannedilen Olay Cinayet Çıktı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Osmaniye'de 24 aralıkta  meydana gelen trafik kazasında ölen 32 yaşındaki Cennet Çetin B'nin kazaya kurban gitmediği, eşi Adem B. (38) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Osmaniye'de 24 aralıkta  meydana gelen trafik kazasında ölen 32 yaşındaki Cennet Çetin B.'nin kazaya kurban gitmediği, eşi Adem B. (38) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Osmaniye merkeze bağlı Köyyeri Köyü mevkiinde Cennet Çetin B.'nin sevk ve idaresinde bulunan ve içerisinde kocası Adem B. ile 3 yaşındaki çocuğu Melek Seda B.nin bulunduğu 34 ADF 494 plakalı aracın sulama kanalına düşmesi sonucu kaza meydana gelmişti.



Jandarma ise yaralı olarak kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi'nde yaşamını kaybeden Cennet Çetin B.'nin ölümü ile sonuçlanan kazayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Bu olaydan 1 hafta sonra A.B. İsimli Osmaniye il merkezinde B.V. işyerini açmak üzereyken av tüfeğiyle ateş açılması sonucu yaralandığı olay meydana gelmiş, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlileri tarafından yapılan araştırma sonucu bu olayı eşinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında araçta bulunan Adem B.’nin arkadaşı M.D. ile birlikte A.Ç.'nin azmettirmesi ile gerçekleştirdiği tespit edildi.

Adem B.'nin eşinin ölümünden kısa süre sonra bu şekilde bir olay yapmış olmasından şüphelenen Cinayet Büro görevlileri, trafik kazası olayı ile ilgili soruşturmayı derinleştirerek yaptığı çalışma sonrasında, olayın trafik kazası sonucu olmadığı Cennet Çetin B.’nin, başkası ile ilişkisinden şüphelenen kocası Adem B. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Suçunu itiraf eden A.B'nin o gün, direksiyonunu kırarak aracın sulama kanalına düşmesini sağladıktan sonra inerek karısı Cennet Çetin B.'nin sulama kanalında bulunan 30 santim derinliğindeki suda boğarak öldürdüğünü söyledi. Sorgusunda, karısını öldürdüğünü itiraf eden Adem B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar