20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Kaymakamlar OKÜ’lü öğrencilerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakamlar OKÜ’lü öğrencilerle buluştu
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi topluluğu, “Kaymakamlığa dair her şey” program kapsamında Kaymakamlarla bir araya geldi.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi topluluğu, “Kaymakamlığa dair her şey” program kapsamında Kaymakamlarla bir araya geldi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu, hedefledikleri meslekler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi Bölümünü kazanan yeni öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla OKÜ Rektörlük Büyük Salon’da “Kaymakamlığa Dair Her Şey ve Geleneksel Tanışma Kokteyli’’ isimli bir program düzenledi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu’nun tanıtımı ile başlayan etkinlikte Osmaniye Vali Yardımcısı Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Bahçe Kaymakamı M. Alper Çığ ile Hasanbeyli Kaymakamı Fahrettin Demir öğrencilerin Kaymakamlık ile ilgili sorularını yanıtladı.

Öğrencilerin 15 Temmuz gecesi sonrasında Kaymakamlığa halkın bakış açısını sorması üzerine Osmaniye Vali Yardımcısı Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı 15 Temmuz’da sade sözle değil, yürekle olan bir duruşun sergilendiğini ifade ederek şunları söyledi; “15 Temmuz gecesinde birlik ve beraberlik adına Kaymakamların hangi noktada olduğunu herkes gördü. Vatandaşın devlete bakış açısı değişti bu 15 Temmuz gecesi sonrasında Devlet millet kaynaşması birleşmesi olarak gerçekleşti”.

Kaymakamlık sınavına hazırlanmak isteyenlere önerilerde bulunan Bahçe Kaymakamı M. Alper Çığ, hangi alanda eksik iseniz o noktada çalışmalarınızı yönlendirin ifadesini kullandı.

Hasanbeyli Kaymakamı Fahrettin Demir de öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, Kaymakamlık mesleğine ulaşan yolda izlenmesi gereken adımlar hakkındaki bilgilerini paylaştı.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte Osmaniye Vali Yardımcısı Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Bahçe Kaymakamı M. Alper Çığ ile Hasanbeyli Kaymakamı Fahrettin
Demir’e bölüm öğrencileri tarafından çiçek takdimi yapıldıktan sonra Rektörlük Fuaye’de yapılan kokteyl ile etkinlik son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar