20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Kaymakam ve Jandarma Komutanı’na Veda Yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam ve Jandarma Komutanı’na Veda Yemeği
Abone ol
Osmaniye’deki görev süreleri dolan Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar için veda yemeği düzenlendi.
Osmaniye’deki görev süreleri dolan Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar için veda yemeği düzenlendi.

Polisevinde düzenlenen veda yemeğine Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Vali Yardımcısı Dr. M.H. Nail Anlar, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke katıldı.

Vali Kerem Al, Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar’a yeni görevlerinde başarılar dileyerek, “Toprakkale Kaymakamımız ve İl Jandarma Komutanımız ile Osmaniye’de birlikte uyum içinde çalıştık. Bugün kendilerine veda ediyoruz, yolları ve bahtları açık olsun. Kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyor,
Osmaniye’ye verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Kerem Al konuşmasının ardından Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar’a günün anısına Osmaniye Valiliği şilti verdi.
Belediye Başkanı Kadir Kara ise, “Toprakkale Kaymakamımız Murat Uzunparmak ve İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Tayfun Dündar’a yeni görev yerlerinde başarılar ve mutluluklar diliyorum. Dostluklarımızın daim olmasını temenni ediyorum”dedi.

Düzenlenen veda yemeği için teşekkür eden İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar ise 25 yılda 14 ayrı yerde görev yaptığını belirterek, “Allahaısmarladık demeye alışkın bir mesleğin mensubuyum ama Allahaısmarladık demek kolay olmuyor. Osmaniye’de görev yaptığım süre içerisinde çok değerli yöneticilerle uyum içinde çalıştık. Osmaniye’de görev yapmak, değerli yöneticilerimizle birlikte çalışmaktan her zaman mutluluk duydum ve çok şeyler öğrendim. Özellikle Sayın Valimizle birlikte çalışmaktan onur duydum. Bu nedenle buruk bir şekilde veda ediyorum. Kapım ve gönlüm yedi gün yirmi dört saat hepinize açık olacak” diye konuştu.

Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak, Osmaniye’de yoğun ama güzel bir görev süresi geçirdiğini ifade ederek, “Özellikle Sayın Valimize bize göstermiş olduğu babacan tavırlar ve bizlere verdiği destek için teşekkür etmek istiyorum. Osmaniye’de görev yapmaktan mutluluk duydum. Çok güzel dostluklar kurduk. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar