20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Kaymakam Çığ, veda mesajı yayınladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Çığ, veda mesajı yayınladı
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Kayseri ili Yahyalı ilçesine atanması nedeniyle bir veda mesajı yayınladı.
Osmaniye’nin Bahçe İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Kayseri ili Yahyalı ilçesine atanması nedeniyle bir veda mesajı yayınladı.

Kaymakam Mehmet Alper Çığ mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Yaklaşık 2 yıl 3 ay görev yaptığım Bahçe İlçesinde Kayseri İli Yahyalı İlçesine tayinimin çıkması nedeniyle ayrılmaktayım. Bahçe ilçesinde görevde bulunduğum süre içerisinde halkımızın bana gösterdiği saygı ve hüsnü kabulden dolayı ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

Bahçe İlçesinde çalıştığım süre içerisinde, rutin görevimizi yapmakla birlikte özellikle eğitim, tarım, sosyal yardımlaşma ve yayla turizmine büyük önem verdim.

Eğitim alanında 2015 yılında geçerli uygulanan Bahçe İlçesinin 7 yıl süreli “Zorunlu Hizmet Kapsamında” alınması eğitim açısından çok önemlidir. Ayrıca “Aydınlık  Geleceğim Okul Öncesi Eğitim Projesi ve Her gün  Okuyorum Aydınlığa Koşuyorum Projesi”  uygulamasına okullarımızda devam edilmesinde büyük yarar gördüğümü belirtmek isterim. Yeni yapılacak olan Sağlık Meslek Lisesinin programa alınması Bahçe için çok olumlu olmuştur.

Kaymakamlığımızda,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde 2015 yılında uygulamaya konulan  “Yaşlı Bakım ve Temizliği Projesi “  kapsamında 100 ailenin evinde yaşlı bakım ve temizliği çalışmalarına devam edilmektedir.

Kaymakamlığımızca Tarım alanında hazırlanan “Damlamayla Bahçeye Hayat Projesi  “ ile İlçe merkezi ve köylerimizde 30 çiftçimize damlama sulama sistemi tesis ettirilmiştir.

2016 yılında hazırlanan “Yürüyüş Parkurları ve Dinlenme Alanları ile İlçemiz Sosyalleşiyor “ adlı proje DOĞAKA tarafından kabul edilmiş olup, uygulanması Bahçe İlçesinde yayla turizminin gelişmesine katkı sağlayacaktır.

Bahçe İlçesindeki çalışmalarımda bana destek veren Sayın Valimize, Vali Yardımcımıza, Mesai arkadaşlarıma, İl Genel Meclis üyelerimize, Köy ve mahalle muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına, özellikle kadirşinas Bahçe halkına sonsuz teşekkürler ediyorum. Herkes Allah’a ısmarladık diyor haklarını helal etmelerini istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Bahçe’li vatandaşlarımıza ve mesai arkadaşlarıma veda ederken bundan sonraki çalışma ve özel hayatımızda herkes başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar