19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1206
ALTIN2239.3

Kaya, seçimler için çalışmalarına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya, seçimler için çalışmalarına başladı
Abone ol
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Osmaniye’den AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı olan İsmail Kaya, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Osmaniye’den Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı olan İsmail Kaya, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Kaya, ilçeleri gezerek vatandaşlarla ve parti teşkilatı mensupları ile buluştu.

İsmail Kaya, ilçe gezileri ile ilgili şunları söyledi: “27. Dönem Milletvekili Aday Listemiz Partimize, Osmaniye’mize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.‬



Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile Osmaniye'den aday gösterildik.

Rabbim bizleri aziz milletimize mahcup etmesin. İşimiz vaktimizden çok. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız inşallah.

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için, hemşehrilerimiz, Milletvekili Adaylarımız ve Teşkilatımız ile birlikte, ilk ziyaretimizi Sumbas İlçe Teşkilatımıza gerçekleştirdik.

Göstermiş oldukları ilgi ve alakaya teşekkür ederim.



Türkiye’nin, coğrafyamızın ve dünyanın geleceğini belirleyecek olan 24 Haziran Seçimleri ile bir taraftan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçerken, aynı zamanda TBMM’nin 27. Dönemini de belirleyeceğiz.

Bu vesile ile Bahçe Belediye Başkanımız İbrahim Baz ve Bahçe İlçe Teşkilatımızın düzenlemiş olduğu İftar Programında hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Alicenap milletimizin sofralarından Ramazan bereketi hiç eksik olmasın inşallah.



Düziçi ilçemizde esnaflarımızı ziyaret ettik, hasta ziyaretlerinde bulunduk, cenazemize uğradık ve baş sağlımızı diledik.

Düziçi teşkilatı ve Düziçi Belediye Başkanımız Ökkeş Namlı ile birlikte iftarımızı gerçekleştirdik. Hepsi sağolsun, varolsunlar.

Kadirli Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını yapmak üzere, Kadirli'li Hemşehrilerimizle bir araya geldik ve coşkularına ortak olduk.



Hasanbeyli İlçemizde Teşkilatımız ve Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hasanbeyli Halkı ile bir araya geldik, esnaflarımızla hasbihal ettik, dualarını ve desteklerini istedik. Belediyemize ziyarette bulunduk. Durmak yok, yola devam.

Bizleri birlik ve beraberlik içinde karşılayan, misafir eden Toprakkale Teşkilatımıza ve Toprakkale'li hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum.”


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar