25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4959
EURO34.9259
ALTIN2437.2

Kaya, “Osmaniye en güzel hizmetlere layıktır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya, “Osmaniye en güzel hizmetlere layıktır”
Abone ol
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, doğup yaşadığı kente hizmet için Ankara’da bulunduğunu belirterek, kendisini vekil olarak Meclise taşıyan insanlara hizmet için çalıştığını söyledi.

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, doğup yaşadığı kente hizmet için Ankara’da bulunduğunu belirterek, kendisini vekil olarak Meclise taşıyan insanlara hizmet için çalıştığını söyledi.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Toplantı salonunda gazetecilerle sohbet etti.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (OGC) İsrafil Avcı, Milletvekili Kaya ile İl Genel Başkanı Gizlice’nin ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, Osmaniye’nin geleceği ve sağlıklı kentleşmesi için basın olarak yöneticilerin her zaman yanlarında olduklarını ve başarı dileklerini bildirdi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında; “Öncelikle Gazeteciler Cemiyetinde bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. İl Genel Meclisi olarak Osmaniye’yi temsil ediyoruz. 2019 yatırım programındaki uygulamaların sonuçlanması için yoğun uğraş veriyoruz. 159 köyümüzdeki programları bitirmeyi hedefliyoruz. 

Yatırım alanındaki yolları tamamladık, içme ve sulama suyu programları ile parke yol çalışmalarımızı köylerimizi ziyaret ederek, yatırım çalışmalarını yerinde ziyaret ederek inceliyor ve takip ediyoruz.

Köylerimizdeki muhtar ve köy halkı ile görüşmeler yapıyoruz. 2020 yatırım programlarının çalışmalarına başladık. Osmaniye’de İl Genel Meclis üyeliğinden Milletvekili olan bir vekilimiz var. Hep birlikte en iyi hizmetleri yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya ise yaptığı konuşmasında; “Meclis’te  1 Ekim tarihinde 2. yasama dönemi başlayacak. Bu tarihe kadar Osmaniye’mizdeki sorunları yerinde görüp inceleyerek ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Köylerimizi heyetlerle ziyaret ederek yatırımları yerinde inceliyor, Köy ve ilçelerimizdeki sorunları, ihtiyaçları dinliyor, vatandaşların taleplerini alıyoruz.

Kasım ayında İl Özel İdaresi bütçesi öncesinde notlar alıyoruz, bunları yatırım programına almak için çalışıyoruz. Sumbas ilçesinde Emniyet Amirliği binasını tamamladık. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde 1000 kişilik Kız öğrenci yurduna ek olarak, 1000 kişilik daha Kız öğrenci yurdu yapımı önümüzdeki dönemde hizmete girecek.

OKÜ’ye 14 yeni bölüm kazandırdık, bu bölümler yeni öğrencilerin Üniversitemize gelmesi demektir.  İl Özel idaresi olarak 2019 yatırım programlarının yüzde yüzü tamamlanmış durumdadır, bazı hizmetlerde ise yüzde yüzleri de geçtiği olmuştur. 

Kumarlı Köyü yakınlarında, Ceyhan nehri kıyısındaki Cebelibereket mesire alanı projesinin  ihalesi yapıldı, ancak talipli çıkmayınca yeniden ihale yapılacağını buradan belirtmek isterim.

Karaçay vadisi üzerinde A tipi mesire alanı, yap- işlet-devret modeli ile  ihaleye çıkarılacak. Buradaki projemizde Karaçay şelalesine kadar yürüyüş yolu da planlanmaktadır.

Osmaniye 600 yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesi sonuçlandı. İhaleyi alan firma bir ay içerisinde kazı çalışmalarına başlayacak. Yeni Devlet Hastanesi Osmaniye’ye yapılan en büyük yatırım arasında yeralmaktır.

Bu yıl Türkiye’deki yatırımlar arasında 4 ilden biri Osmaniye olduğunun da bilinmesini isteriz. Osmaniye’mizin  ve hemşehrilerimizin her zaman hizmetinde olduğumuzun bilinmesini isteriz”dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar